Burleanu a anunţat pe câte voturi se bazează cu două zile înainte de alegerile de la FRF! Varianta lui Lupescu

16 apr 2018 13131 afişări Fotbal Intern
Burleanu a anunţat pe câte voturi se bazează cu două zile înainte de alegerile de la FRF! Varianta lui Lupescu

Cu 48 de ore înainte de alegerile de la FRF, preşedintele actualei administraţii, Răzvan Burleanu, a anunţat pe câte voturi se bazează pentru a obţine un nou mandat de patru ani în fruntea fotbalului românesc.

Răzvan Burleanu pare foarte încrezător, deşi a primit un mesaj clar luni din partea lui Liviu Dragnea, în privinţa alegerilor.  Actualul şef al FRF a ieşit în faţă şi a admis că va avea parte de o susţinere masivă pe 18 aprilie"Avem 160-170 de voturi în acest moment, în situaţia de după ce s-a întâmplat în aceste ultime ore. Deci şi acum mă bazez pe votul lor. Consider că, în proporţie covârşitoare, cei 255 de alegători sunt independenţi", a declarat actualul şef al FRF, pentru ProX. 

Şi Ionuţ Lupescu se declară extrem de încrezător în şansele sale. "Kaiserul" a spus că va câştiga din primul tur, urmând să obţină 65-70% dintre voturile celor 255 de membri afiliaţi: "Eu sunt sigur că vom câştiga din primul tur. Spun asta după discuţiile pe care le-am avut cu membrii votanţi. Unii au fost mai timizi, alţii au fost ofensivi. Unii m-au privit în ochi, alţii nu. Eu sunt pesimist şi zic că voi obţine 65-70% din voturi. Colegii sunt mai optimişti. Mi se părea normal să se anunţe cine votează, iar fiecare dintre candidaţi să primească un mail de la FRF în care să se zică la ce oră, când şi unde au loc alegerile. Eu nu am fost informat de nimic". 

De asemenea, Lupescu a anunţat cine va fi noul secretar general al FRF, în cazul în care va câştiga alegerile.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.