"Blocnotes" e back in business! Claudiu Răducanu îşi va recupera o bună parte din avere: "Am reuşit!"

16 feb 2019 45626 afişări Fotbal Intern
"Blocnotes" e back in business! Claudiu Răducanu îşi va recupera o bună parte din avere: "Am reuşit!"

Claudiu Răducanu (42 de ani) a primit o veste foarte bună. Curtea de Apel Craiova i-a dat câştig de cauză în procesul cu fosta soacră şi fosta soţie, Alice, iar acesta va pune mâna pe o parte din averea sa. Înconjurat în ultimii ani numai de probleme, e prima rază de speranţă pentru "Blocnotes". În umră cu mai bine de 10 ani, fostul atacant de la Craiova, Steaua şi Espanyol şi soţia sa de atunci, Alice, s-au despărţit, după ce părţile s-au acuzat reciproc că s-au înşelat.

S-au despărţit şi, deoarece Răducanu trecuse toate bunurile pe care le avea, dar şi banii câştigaţi, pe numele soacrei, acesta a rămas fără nimic după divorţ.  Au urmat ani de scandaluri, iar pe 14 februarie 2019, craioveanul a primit un verdict favorabil din partea Curţii de Apel din Bănie. Soacra a reuşit să ţină averea lui Claudiu Răducanu, motivând că fostul ei ginere ar fi avut datorii imense la jocurile de noroc. Niciodată însă nu ar fi prezentat probe lămuritoare în acest sens.

În 2016 craioveanul a chemat-o în instanţă pe fosta soacră, cerând revocarea donaţiei făcute în 2009, atunci când i-ar fi donat banii câştigaţi din fotbal, şi recuperarea averii. Magistraţii i-au dat dreptate lui Claudiu Răducanu în urmă cu două zile. “Am reuşit să dovedim că acele acte făcute în 2009, acea donaţie nu a avut la bază un cadru legal. Clientul meu îşi recuperează astfel o parte din avere, iar pentru celelalte bunuri vor face alte proceduri necesare” , a declarat Daniela Oancea, avocata lui Claudiu Răducanu, potrivit Ziarul de Craiova.

În plus, fosta soacră şi fosta soţie vor trebui să achite cheltuielile de judecată, în valoare ed 2380 de lei.

Prins cu carduri clonate în Mexic

Cel care cândva încânta publicul din Ghencea şi marca gol după gol s-a aflat, în 2014, în mijlocul unui scandal incredibil. Alături de un alt român, a fost reţinut de autorităţile din Mexic, iar asupra lor au fost găsite nu mai puţin de 60 de carduri clonate. Au scăpat după ce au plătit o cauţiune în valoare de 300 de dolari şi, după ce iniţial refuzase asistenţa consulară, preferând un avocat, Răducanu a fost salvat de Ambasada României din Mexic, care s-a implicat pentru a rezolva cazul şi a-l putea trimite înapoi în ţară.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.