Atac nemilos la adresa lui Mircea Lucescu: "Trădător de ţară! Suntem sătui de promisiuni". Modul incredibil în care a fost catalogată Generaţia de Aur

19 apr 2018 55939 afişări Comentează şi tu Fotbal Intern
Atac nemilos la adresa lui Mircea Lucescu: "Trădător de ţară! Suntem sătui de promisiuni". Modul incredibil în care a fost catalogată Generaţia de Aur

La o zi de la câştigarea alegerilor de la FRF de Răzvan Burleanu, cele două tabere încă mai au lucruri de rezolvat şi de spus. Preşedintele clubului de futsal Luceafărul Buzău, Iulian Trăsnea, un susţinător al actualei conduceri de la Casa Fotbalului, l-a criticat pe Mircea Lucescu şi şi-a motivat votul la alegeri. 

Conform Libertatea, Iulian Trăsnea, bun amic cu secretarul general adjunct al FRF, Gabriel Bodescu, l-a atacat pe Mircea Lucescu, care a spus că Burleanu a câştigat alegerile datorită voturile cluburilor de futsal şi de fotbal feminin: "Alde Mircea Lucescu şi alţi trădători de ţară fac bani în străinătate pentru familiile lor. Noi ce să facem dacă suntem săraci, să ne împuşcăm? Eu mă chinui de şase ani cu această echipă. Acest Burleanu, hulit nemeritat, ne-a ajutat foarte mult. Răzvan Burleanu a făcut tot ce a promis şi a câştigat alegerile pe merit. Lupescu a fost mare fotbalist, dar n-a dovedit nimic în administraţie. Ne-am întâlnit cu el în campania electorală, ne-a dat programul lui, ne-a ascultat problemele, dar ne-a zis că vom vedea ce e de făcut după ce va ieşi preşedinte. Suntem sătui de promisiuni şi de proiecte. Burleanu este singurul care se ţine de promisiuni şi care ajută cluburile sărace, doar nu o să-l ajute pe Gigi Becali. Nu a rezolvat toate problemele, dar urmează. Poate a mai şi greşit, dar eu sunt mulţumit de el". 

Trăsnea a continuat: ”Dacă ar fi ieşit Lupescu preşedinte nu mai intram noi la FRF, se instala haita Generaţiei de aur. De fapt, ce a câştigat? Aşa i-a spus un ziarist. E o generaţie de carton! Şi-au primit banii pentru rezultatele obţinute pe teren. Despre naţionala masculină de handbal se poate spune că a fost generaţie de aur, fiindcă a câştigat patru titluri mondiale. Ce au făcut de 20 de ani cei din aşa zisa Generaţie de Aur? Doar Hagi are o Academie, dar pe care a dezvoltat-o pe vremea lui Mircea Sandu, cu bani de la UEFA", a declarat preşedintele clubului de futsal Luceafărul Oradea pentru Libertatea.

 

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.