Atac devastator la adresa conducerii lui Dinamo: ”Mizerabil modul în care a procedat! Să-i faci aşa unui om care ţi-a făcut istorie...”. O legendă a clubului îi ţine partea lui Niculescu

17 oct 2018 2996 afişări Fotbal Intern
Atac devastator la adresa conducerii lui Dinamo: ”Mizerabil modul în care a procedat! Să-i faci aşa unui om care ţi-a făcut istorie...”. O legendă a clubului îi ţine partea lui Niculescu

Plecarea lui Claudiu Niculescu de la Dinamo, după 20 de zile, naşte în continuare reproşuri la adresa conducerii. Gică Mihali (53 de ani), fost jucător al bucureştenilor, a atacat dur demiterea antrenorului, declarând că modul în care s-a acţionat a fost unul ”mizerabil”.

Claudiu Niculescu este apărat de toată lumea după nedreptatea făcută de clubul său de suflet. Deşi a venit într-un moment dificil, echipa clasându-se pe loc de baraj în Liga 1 Betano, dorinţa de a salva Dinamo nu a fost un motiv prin care să câştige respectul celor care l-au adus. După 3 meciuri a fost demis pentru a i se  face loc lui Mircea Rednic, iar întâmplarea l-a făcut pe Mihali să afişeze o poziţie fermă, împotriva conducerii.

"Nu mi-a venit să cred. Mizerabil modul în care au procedat! Dacă i-ar fi făcut aşa lui ... Cui să spun? Lui Miriuţă, de exemplu, care spune că e dinamovist de patruzeci şi ceva de ani, cred că nu mi se părea la fel. Dar să-i faci aşa unui om care ţi-a făcut istorie, care a stat atâţia ani la Dinamo ... Incredibil! Bine, şi Mircea poate că era mai bine să aştepte o zi sau două. Să le spună să încheie întâi cu Claudiu şi apoi el să vină pe locul gol", a spus Mihali pentru Digi Sport.

Mihali a evoluat pentru Dinamo în perioadele 1991-1995 şi 1999-2001.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.