Are Dragomir un as în mânecă? "Craiova a împins FRF să facă asta cu bună ştiinţă!" Replica lui Adrian Mititelu:

16 apr 2013 3486 afişări Fotbal Intern
Are Dragomir un as în mânecă? "Craiova a împins FRF să facă asta cu bună ştiinţă!" Replica lui Adrian Mititelu:

Dumitru Dragomir a susţinut o conferinţă de presă în care a comentat, printre altele, şi situaţia de la Universitatea Craiova. Preşedintele LPF a spus că Adrian Mititelu a premeditat totul.

"Mititelu e un bun vorbitor, şi nevastă-mea când îl vedea la televizor zicea că are dreptate. O să aveţi o surpriză foarte mare. Craiova a împins FRF să facă asta cu bună ştiinţă. Ba dădeau federaţia în judecată, ba retrăgeau plângerea. Craiova putea evita dezafilierea. Fiind în insolvenţă, judecătorul sindic putea anula totul: micşorarea salariilor, transferuri, totul", a spus Dumitru Dragomir.

Adrian Mititelu a lămurit problema insolvenţei: "Dragomir a uitat să spună că noi nu suntem în insolvenţă. Am fost confundaţi în 2006 cu alt club. Până în 26 iunie 2011, nu am fost insolvenţă. Dragomir e în aer. Dragomir a uitat să spună că noi nu suntem în insolvenţă. Am fost confundaţi în 2006 cu alt club. Până în 26 iunie 2011, nu am fost insolvenţă. Dragomir e în aer. E un prefăcut, are un har nativ, ştie să pozeze într-o anumită ipostază. Cunoaşte deznodămânul şi acum spune că e fanul Universităţii. Probabil avocaţii lui i-au spus că nu e bine să arunce pisica în curtea altuia. Chiar dacă am fi fost în insolvenţă, administratorul judiciar poate să atace actele cu 3 ani înainte de insolvenţă. Asta înseamnă perioada 2003-2006. El citeşte printre rânduri. În 2006 am fost confundaţi cu o societate a lui George Ilinca", a spus Mititelu la Sport.ro

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.