AMICAL | SK Klagenfurt-Steaua 5-4. Rădoi a suferit prima înfrângere și a simțit umilința în acest joc, în care echipa de ligă secundă a condus cu 3-0 încă din primele 10 minute

Redactor:
Florin Marian
AMICAL | SK Klagenfurt-Steaua 5-4. Rădoi a suferit prima înfrângere și a simțit umilința în acest joc, în care echipa de ligă secundă a condus cu 3-0 încă din primele 10 minute
  • Publicat:
  • Actualizat:
  • SK Klagenfurt – Steaua 5-4 (3-0)
  • Au marcat pentru Steaua: Țucudean ( min. 49 și min. 65), Tudorie (min. 85), Râpă (min. 89)
  • STEAUA: Niță – Papp, Varela, Toșca, Târnovan (33 Râpă) – Muniru, Tănase cpt. – Popa (40 Chipciu), Stanciu, Enceanu – Iancu (40 Țucudean).
  • În repriza a doua: Cojocaru – Râpă, Luchin, Tamaș, Guilherme – Neagu, Breeveld – Grădinaru (80 Vlad Mihalcea), Tudorie, Chipciu – Țucudean 

UPDATE 18:44 Final de meci. Rădoi suferă prima înfrângere ca antrenor la Steaua. SK Austria Klagenfurt, o echipă abia promovată în liga secundă din Austria, a câștigat cu scorul de 5-4. Următorul joc amical al campioanei României va fi pe 26 iunie, cu Legia Varșovia.


UPDATE 18:40 GOOOOOL Steaua! E 5-4 pentru Klagenfurt. Cornel Râpă a marcat în minutul 89. Fundașul dreapta a înscris cu capul după o centrare venită de pe stânga de la Guilherme.


UPDATE 18:39 Cojocaru a blocat excelent după ce un adversar a scăpat singur spre poarta Stelei. Scorul rămâne 5-3 pentru austrieci.


UPDATE 18:32 GOOOOOL Steaua! În minutul 82, Steaua reduce din diferență. E 5-2 pentru Klagenfurt. Tudorie a înscris din pasa lui Chipciu. E primul gol înscris de atacantul cumpărat în urmă cu câteva săptămâni de la Oțelul.


UPDATE 18:19 Austriecii marchează din nou. Este 5-2 pentru echipa lui Bender. Portarul Valentin Cojocaru a fost lobat cu ușurință de un adversar, după ce și Tamaș a ratat o intervenție la minge. Cu siguranță, neamțul Bender și-ar putea găsi o echipă în Liga 1 după acest joc. Rădoi e mut în relația cu mass-media, dar nu arată cine știe ce nici pe bancă. Va fi un început de sezon foarte greu pentru fanii FCSB. 


Cojocaru, un tânăr visător în poarta Stelei


UPDATE 18:13 GOOOOOL Steaua! E 4-2 pentru austrieci. Tot Țucudean e cel care a marcat pentru echipa lui Rădoi.


UPDATE: 18:09 SK Austria Klagenfurt a marcat și cel de-al patrulea gol al său. Austriecii conduc cu 4-1 și e greu de crezut că echipa campioană a României mai poate întoarce acest scor în partida cu formația promovată anul acesta în liga secundă.


UPDATE 18:00 GOOOOOL Steaua! Țucudean a marcat în minutul 49, cu mult noroc. Portarul advers a degajat mingea în el și aceasta a ricoșat în poartă! Un gol asemănător a fost înscris de Pițurcă în returul cu Galatasaray, din semifinalele Cupei Campionilor din 1989, dar arbitrul de atunci nu a validat reușita. 


Țucudean a marcat după ce mingea s-a lovit de el


UPDATE 17:59 Rădoi a schimbat formula de echipă la pauză. Steaua se prezintă astfel în repriza a doua: Cojocaru – Râpă, Luchin, Tamaș, Guilherme – Breeveld, Neagu, Grădinaru, Tudorie, Chipciu – Țucudean


UPDATE 17:55 Pauza ne-a permis să aruncăm un ochi pe forumurile suporterilor steliști, pe pagina oficială de Facebook a Stelei, iar comentariile sunt pe măsura rezultatului înregistrat după 45 de minute. „Suntem PRAF!” – este concluzia mai multor suporteri. Unii dintre ei îl înjură pe Rădoi și alții vorbesc despre „blestemul Gâlcă”, adică echipa lui Gigi Becali va începe să plătească pentru că nu și-a păstrat antrenorul cu care a câștigat totul pe plan intern în sezonul care s-a încheiat.


 UPDATE 17:50 S-a terminat prima repriză, scor 3-0 pentru Klagenfurt. În minutul 40, Enceanu a avut cea mai mare ocazie pentru Steaua. Ex-brașoveanul a șutat în bara transversală. Imediat, Rădoi a mai făcut încă două schimbări. Adi Popa și Gabi Iancu au fost scoși de pe teren și în luptă au fost aruncați Chipciu și Țucudean.


 UPDATE 17:39 Nicușor Stanciu a văzut și el cartonașul galben. Rădoi e total nemulțumit și a făcut prima schimbare încă din minutul 33. L-a scos pe Târnovan și l-a introdus pe Cornel Râpă. Toșca a trecut fundaș stânga și Papp fundaș central. 


 UPDATE 17:32 Alin Toșca a văzut cartonașul galben pentru că și-a lovit un adversar fără minge. Iar peste numai un minut, Klagenfurt a avut o bară. Niță a tremurat serios când un mijlocaș advers a șutat în transversală. Rădoi are probleme la primul său joc din cantonamentul austriac. Austria Klagenfurt este o echipă modestă care a jucat până în această vară în liga a treia! Acum o domină pe campioana României!



Muniru a greșit la al doilea gol primit de Steaua. Adidașii pe care i-a purtat la semnarea contractului cu echipa lui Gigi Becali nu îi aduc deloc noroc

UPDATE 17:25 Haideți să vedem cum s-au marcat golurile. Scorul a fost deschis după două faulturi în atac nesemnalizate de arbitrul austriac și, în urma unei intervenții a lui Niță, oaspeții au „perforat” poarta. Al doilea gol a fost marcat în minutul 5, după un contraatac declanșat după ce Muniru a pierdut mingea la mijlocul terenului. Al treia reușită pentru austrieci s-a produs în minutul 10, după ce mingea s-a plimbat prin careul stelist ca la biliard, iar atacantul lui Klagenfurt a înscris cu un șut la colțul lung. După cum se poate oberva, defensiva stelistă e la pământ.


UPDATE 17:20 Steliștii nu pot invoca oboseala pentru acest debut extrem de slab. Și adversarii lor au efectuat un antrenament în ziua meciului. Și care nu a fost deloc ușor, după cum se poate observa în imaginea mai jos. Acest tip de exercițiu se numește „Up and Down”


UPDATE 17:15 Incredibil! În numai 10 minute, Steaua a încasat 3 goluri! Austriecii conduc cu 3-0 în minutul 15! Rădoi trebuie să fie foarte nervos pe bancă. la fel și cei care au pariat pe Steaua în acest amical. Campioana României pornea favorită cu o cotă de 1,4 la cele mai multe case de pariuri. Echipa lui Rădoi are acum , la acest scor, o cotă de 7 să câștige acest meci.


UPDATE 17:06 Meciul a început de cinci minute și, surprinzător, austriecii au deschis scorul destul de rapid, în minutul 4. 


UPDATE 16:45 Steaua a anunțat deja echipa de start pe care Mirel Rădoi o va folosi în amicalul cu SK Austria Klagenfurt. FCSB va arăta după cum urmează: Niță – Papp, Varela, Toșca, Târnovan – Muniru, Tănase cpt. – Popa, Stanciu, Enceanu – Iancu.

Rezerve: Cojocaru și Poiană pentru postul de portar. Jucători de câmp: Râpă, Luchin, Chipciu, Guilherme, Tudorie, Mihalcea, Breeveld, Neagu, Grădinaru, Țucudean și Tamaș 


Steaua (FCSB) își continuă pregătirile de vară în cantonamentul de la Werfenweng, o micuță localitate austriacă localizată la sud de Salzburg, orașul în care s-a născut celebrul Wolfgang Amadeus Mozart. Dar campionii României nu au timp de atracții turistice și își pregătesc temeinic noul sezon sub conducerea antrenorului Mirel Rădoi, „camuflat” sub titulatura de director sportiv.

Miercuri de la ora locală 16:00 (ora 17:00 în România), jucătorii lui Rădoi vor disputa al doilea amical al verii și primul din cantonamentul austriac. După ce la Brașov au învins cu 8-0 pe ASF Zărnești, steliștii vor întâlni de această dată pe SK Austria Klagenfurt, o echipă modestă din Austria, care anul acesta a promovat în Liga 1, al doilea eșalon ca valoare din această țară după Bundesliga.  Meciul se va disputa în orășelul Pfarrenfen, acolo unde echipa românească își efectueză antrenamentele zilnice.


Steliștii se antrenează în Austria cu noul echipament, pe care a apărut culoarea verde FOTO: FCSB

Steaua se află de luni în Austria, iar Rădoi a programat câte două ședințe de antrenament în fiecare zi, cu excepția datelor când se joacă partidele de verificare. Dar și atunci, în dimineața acestor  meciuri, jucătorii participă la un antrenament destul de intens.  

Echipa probabilă pe care Rădoi o va trimite pe teren în această după amiază ar putea fi: Niță – Alcenat, Papp, Varela, Guilherme – Breeveld, Muniru – Ad. Popa, Chipciu, Tănase – Țucudean

Meciul nu va fi transmis de nici o televiziune în România, dar amănunte de la acest joc, în timp real, puteți urmări pe www.prosport.ro. Adversara steliștilor are un antrenor care a jucat în cariera lui și la Bayern Munchen. Manfred Bender (49 de ani) a evoluat în 77 de meciuri sub tricoul celei mai titrate echipe de club din Germania, în perioada 1989-1992. 


Oprița (în stânga) a fost înlocuit în staff cu Ovidiu Kurti FOTO: FCSB

Oprița a plecat și a fost angajat Ovidiu Kurti

Pe pagina oficială a echipei campioane a României a apărut ieri și anunțul prin care kinetoterapeutul Ovidiu Kurti își face loc în staff-ul tehnic al lui Mirel Rădoi. Fostul colaborator al lui Laurențiu Reghecampf a fost angajat după ce Daniel Oprița a anunțat că va prelua o echipă divizionară din postura de antrenor principal. 

Programul Stelei până la meciul tur cu Trencin:

26 iunie: amical cu Legia Varșovia (Polonia)

30 iunie: amical cu Rubin Kazan (Rusia)

3 iulie: amical cu FK Qarabag (Azerbaidjan)

8 iulie: Supercupa României cu ASA Târgu Mureș

11 iulie: prima etapă în Liga 1

14-15 iulie: meciul tur cu AS Trencin, turul 2 din preliminariile Ligii Campionilor

 

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis! În spate se ascunde, însă, o poveste tristă
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis! În spate se ascunde, însă,…
Vestea primită de Horațiu Moldovan la patru luni de la transferul la Atletico Madrid
Vestea primită de Horațiu Moldovan la patru luni de la transferul la Atletico Madrid
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă de care suferă cântăreața
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă de care suferă cântăreața
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un milion de euro
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un…
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din jur.
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din jur. "Stăm şi aşteptăm. Situaţia…
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui dintr-un supermarket Lidl din Cluj. Ce era înauntru, de fapt
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui dintr-un supermarket Lidl din Cluj.…
Traian Băsescu a răbufnit: Nu are ce căuta în funcția de președinte al României
Traian Băsescu a răbufnit: Nu are ce căuta în funcția de președinte al României
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Teroarea evreilor demascați de Gestapo: „Am fost învățați să-i recunoaștem după structura craniului. Tu provii dintr-o familie bună“ VIDEO
Teroarea evreilor demascați de Gestapo: „Am fost învățați să-i recunoaștem după structura craniului. Tu provii dintr-o familie bună“ VIDEO
Manchester City o umileşte pe Brighton şi menţine presiunea asupra lui Arsenal
Manchester City o umileşte pe Brighton şi menţine presiunea asupra lui Arsenal
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele