"Am repus Rapidul pe şine". Lichidatorul Rapidului a venit cu toate detaliile. Cine a plătit, de fapt, pentru "culorile, marca şi, eventual, palmaresul": "Nu e făcută nicio plată de la Primărie!"

12 iun 2018 7874 afişări Comentează şi tu Fotbal Intern
"Am repus Rapidul pe şine". Lichidatorul Rapidului a venit cu toate detaliile. Cine a plătit, de fapt, pentru "culorile, marca şi, eventual, palmaresul": "Nu e făcută nicio plată de la Primărie!"

Lichidatorul Rapidului, Mihai Florea, a confirmat că brandul Rapid a fost cumpărat de societatea FC R Bucureşti, la sedinţa cu numărul 19, în cadrul căreia societatea a plătit 406.800 de euro plus TVA. 

"Era de aşteptat să se întâmple acest lucru până la urmă. A participat un singur ofertant, FC R Bucureşti, care a oferit preţul de pornire al licitaţiei şi a fost declarat câştigător. Acest lucru presupune foarte mult pentru suporteri, SC Fotbal Club R Bucureşti are intenţia să fie continuatorul Rapidului. Marca îţi oferă numele, culorile şi, eventual, şi palmaresul acestora", a declarat lichidatorul Rapidului, pentru DigiSport. 

Lucrurile par că s-au aşezat la Rapid, după ce societatea a cumpărat brandul: "Palmaresul este al echipei, al ultimei entităţi care a susţinut echipa. Nu se poate face o divizare, din punctul meu de vedere. Palmaresul era deţinut de FC Rapid Bucureşti, aflată în faliment. Nu ar avea logică să fie împărţit palmaresul între foştii acţionari. S-a plătit 10%, restul într-un anumit termen. Nu e făcută nicio plată de la Primărie, ci din contul Asociaţiei. Am repus Rapidul pe şine. Sper să fie şi direcţia cea bună şi să revină unde îi este locul, în elita fotbalului românesc. M-am făcut şi eu un pic rapidist", a mai spus Mihai Florea.

 

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.