Alţi ruşi? Lichidatorul Rapidului spune că a fost căutat de un emisar de la Lokomotiv Moscova interesat de brandul echipei intrate în faliment: "Mi-a spus că participă şi ei la licitaţie!"

20 iun 2017 5845 afişări Fotbal Intern
Alţi ruşi? Lichidatorul Rapidului spune că a fost căutat de un emisar de la Lokomotiv Moscova interesat de brandul echipei intrate în faliment: "Mi-a spus că participă şi ei la licitaţie!"

Un emisar al echipei Lokomotiv Moscova s-a interesat de situaţia Rapidului, de procesul de evaluare a brandului şi de momentul în care va avea loc licitaţia, a declarat, pentru ProSport, lichidatorul judiciar al echipei intrate în faliment, Mihai Florea.

„M-a căutat o persoană care s-a recomandat ca fiind din partea grupării Lokomotiv Moscova. Mi-a spus că sunt interesaţi şi că la licitaţie vor veni şi ei“, a afirmat Mihai Florea. „Vreau să menţionez că nu a fost nimic oficial, scris, a fost doar un dialog în care persoana respectivă a cerut amănunte. I-am spus că urmează licitaţia. Mi-a răspuns că se vor prezenta şi ei. Nicio problemă, vom face anunţul public, va fi o licitaţie deschisă doritorilor“, a povestit Mihai Florea.

În acest moment, lichidatorul strânge date pentru procesul de evaluare a brandului Rapid. Faptul că lipsesc cercetările sociologice serioase care să estimeze numărul real de suporteri din ţară e de natură să îngreuneze acest proces, spune Florea. El a menţionat, pentru ProSport, că brandul ar putea fi evaluat şi la 5-6 milioane de euro, dar, realist vorbind, probabil că la licitaţie va fi greu de obţinut o sumă mai mare de 1 milion de euro.

Până acum, doar conducătorii echipei FC Voluntari au anunţat public că sunt interesaţi de brandul Rapid.

În urmă cu câteva săptămâni, la CSM Poli Iaşi a apărut o firmă al cărei patron este, în acte, Arcadie Zaporojanu, impresar cu legături în zona fostului URSS. Înţelegerea cu primăria Iaşi este una bizară. Bugetul va fi asigurat din drepturile TV şi din finanţarea de la buget, dar firma respectivă va aduce fotbalişti (cărora le va plăti salariile).

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.