Adrian Mutu, reacție despre sosirea lui Nicolae Stanciu la Rapid: „E un jucător scump!”. Ce au făcut giuleștenii în amicalul cu FC Brașov

Redactor:
Adi Marica
Adrian Mutu, reacție despre sosirea lui Nicolae Stanciu la Rapid: „E un jucător scump!”. Ce au făcut giuleștenii în amicalul cu FC Brașov
  • Publicat:
  • Actualizat:

Rapid a câștigat meciul amical disputat astăzi, pe stadionul Tineretului, cu FC Brașov, scor 1-0 (1-0). Golul victoriei echipei pregătite de Adrian Mutu a fost înscris de Andrei Ciobanu în minutul 16.

Brașovenii au început curajos, iar Tudor Saim i-a dat emoții lui Drăghia cu o reluare acrobatică din șapte metri, după o centrare bună a lui Dan Spătaru, dar portarul giuleștenilor a scos de sub transversală.

Rapid a reacționat imediat, iar Vojtus a prins un șut bun din coltul careului, dar mingea a trecut puțin pe lângă stâlpul din dreapta lui Micu. Apărarea gazdelor a fost făcută șah – mat în minutul 16, după o fază cursivă de atac a giuleștenilor si finalizată cu un șut al lui Ciobanu de la marginea careului (16).

Adrian Mutu, reacție despre sosirea lui Nicolae Stanciu la Rapid: „E scump!”. Ce au făcut giuleștenii în amicalul cu FC Brașov

Dan Spătaru, unul dintre cei mai activi jucători ai lui Alexa în acest meci, alături de Saim si Izata, a finalizat o acțiune personală cu un șut de la 14 metri, însă mingea a trecut peste transversală.

Până la finalul primei reprize, giuleștenii au controlat jocul, iar Marzouk, Dugandzic si Vojtus nu au reușit să-l învingă pe Micu din situații excelente. Fustar a fost depășit ușor în două situații, iar pe finalul primei reprize, Ioniță s-a accidentat și a părăsit terenul. În debutul reprizei secunde, Dan Spătaru a fost aproape de egalare cu un șut la colțul scurt, dar Drăghia a fost la post. Cei doi antrenori au făcut mai multe modificări, iar jocul a scăzut mult în intensitate. Belu a avut un șut bun de la 20 de metri, puțin pe lângă bara din dreapta, iar Lambrinoc nu a găsit spațiul porții după o gafă a defensivei oaspeților.

FC Brașov – Rapid 0-1

A marcat : Ciobanu 16

FC Brașov : Micu (46 Mikulic) – Burlacu (46 T. Oltean, 87 Covalciuc) , Fustar (82 Jovanovic) , Marc (82 Leonte) – Lascu (56 Mitrov), Dan Spătaru (56 Lambrinoc), Izata (80 Negrean) , Saim (46 V. Constantin, 87 Tudor Cociș) , Dumbravă (61 Lazăr) – Angelov (61 Mbombo) , Chică-Roșă (46 De Amorim)
Antrenor: Dan Alexa

Rapid: Rapid : Draghia (63 Ungureanu) – Belu (66 Onea), Săpunaru (46 Grigore) , Iacob, Ștefan (46 Junior Morais) – Pănoiu, Vojtus, Ciobanu – Ioniță (45 Dima, 56 Crivac), Dugandzic (84 Badescu) , Marzouk (79 Despa)
Antrenor: Adrian Mutu

Arbitri : Marian Barbu – Claudiu Șchiopeț, Andrei Pavel

La meciul de la Brașov au asistat circa 800 de spectatori, dintre care 150 au fost fani ai celor de la Rapid. La pauza meciului, mai mulți spectatori aflați la tribuna a 2-a au pătruns pe gazon pentru a-și face poze cu jucătorii Rapidului. După câteva minute de haos, organizatoriii au reușit evacuarea spectatorilor de pe teren.

Dan Alexa mizează pe Rapid în lupta pentru titlu și surprinde: „Sunt mai iubit în Giulești decât la Timișoara!“

Adrian Mutu a fost mulțumit de amicalul de la Brașov și spune că întreruperea campionatului este binevenită pentru că mulți jucători sunt accidentați.

Pentru ultimele meciuri din acest sezon, Mutu  a stabilit obiectivul: victorii pe linie!

„Un test bun, aveam nevoie să-i văd și pe tinerii jucători de la Academie. Sunt mulțumit de cum s-au comportat și mă bucur că toți jucătorii sunt valizi.  Este o perioadă în care putem să lucrăm mai mult pe partea fizică și nu numai.  Pauza a venit bine pentru noi pentru că avem mulți jucători accidentați și sper să-i recuperăm  cât mai repede. Chiar dacă mai sunt doar câteva meciuri în acest an trebuie să începem bine și să le câștigăm pe toate.  Brașovul este o echipă bună de Liga a 2-a.  Dan Alexa face o treabă bună la Brașov, dar are nevoie de timp,  el are o echipă care îți poate pune probleme oricând. Ioniță nu are niciun fel de problemă, nu am vrut să riscăm nimic mai ales că terenul a fost foarte greu“, a spus Mutu, care cere răbdare cu Andrei Ciobanu. „Ciobanu își intră ușor, ușor în formă. Sper ca acest gol să-i dea încredere. În ultimele meciuri el s-a descurcat destul de bine și este un jucător în care eu am mare încredere“.

Rapid nu va putea juca în Giulești meciul cu Petrolul. „Meciul este organizat de noi  și ar trebuie să avem cei mai mulți spectatori și așa va fi. Nu trebuie să fim o echipă care joacă bine doar în fața propriilor suporteri, ci și atunci când jucăm în deplasare și ostilitatea este  mult mai mare“, a spus antrenorul Rapidului.

Mutu a vorbit și despre Nicolae Stanciu, fotbalist despre care s-a vehiculat că este dorit și de Rapid: „Nu ni-l permitem pe Stanciu, e un jucător scump așa că nu are rost să mai discutăm“.

Dan Alexa este mulțumit amical cu Rapid. Deși FC Brașov a pierdut cu 1-0, Alexa spune că în multe momente echipa sa a jucat de la egal la egal cu formația lui Adrian Mutu. „Un meci amical reușit, mă bucur că am reușit să aducem Rapidul la Brașov, pentru că este o echipă care mie îmi este tare dragă.  Am luat acest amical pentru a vedea nivelul nostru, am făcut un meci bun și noi și ei , iar în multe momente ne-am ridicat la nivelul Rapidului. Important este că am rulat toți jucătorii din lot și nu au fost jucători accidentați.  A  fost un spectacol frumos și cred că și Adi Mutu și-a atins obiectivul cu acest amical. Cu Mutu  am o relație specială, am crescut împreună fotbal, ne întâlnim cu drag pentru că suntem  prieteni de foarte mult timp“, a spus antrenorul Brașovului.

Relație de respect cu fanii de la Rapid

Fost jucător și antrenor în Giulești, Alexa spune că Rapidul se bate cu șanse reale la câștigarea titlului. „E clar că Rapidul se bate la titlu, deși la începutul sezonului îmi era greu să cred acest lucru. Eu în Giulești eu sunt mai iubit decât la Timișoara! Asta deși Timișoara este casa mea și am făcut mult mai multe pentru Poli decât pentru Rapid. Probabil că fanii Rapidului nu au uitat acea promovare obținută în condiții foarte grele în urmă cu câțiva ani. Am o relație de respect cu fanii Rapidului și mereu mă simt bine pe Giulești“, a spus Alexa.

Andrei Ciobanu: „Acum aștept să marchez primul gol pentru Rapid și într-un meci oficial“

Andrei Ciobanu  a marcat golul victoriei Rapidului în amicalul de la Brașov. Este primul gol marcat pentru Rapid al mijlocașului transferat în Giulești de la Farul. „ Un amical foarte bun pentru noi, un antrenament reușit cu o echipă  bună  de Liga a 2-a.  Noi toate meciurile le jucăm doar la victorie și s-a văzut acest lucru și în amicalul de astăzi cu FC Brașov. Golul acesta îmi dă încredere, mereu mă gândesc să-mi ajut echipa, să marchez au să dau pase de gol. Acum aștept să marchez și primul gol pentru Rapid într-un meci oficial. Pauza competițională este benefică, ne antrenăm din greu în fiecare zi, încercăm să ne perfecționăm jocul și când se va relua campionatul vom încerca să obținem cât mai multe puncte pentru a intra în play-off. Nu este nicio problemă la echipă,  suntem pozitivi și mergem înainte pentru a ne atinge obiectivul “, a declarat Andrei Ciobanu, care are o favorită la câștigarea Mondialului din Qatar. „Sper ca Argentina să câștige Campionatul Mondial pentru Leo Messi“.

Promisiunea lui Paul Iacob

Fundașul Paul Iacob  spune că actualul sezon din SuperLiga este cel mai frumos campionat din ultimii 6 ani. Iacob spune că Adrian Mutu a programat antrenamente tari în această perioadă  și este convins că la reluarea campionatului, Rapidul va lega din nou seria victoriilor.„ Un amical bun, care ne-a prins bine jucătorilor care am jucat mai puțin în campionat. Chiar dacă a trecut mult timp de când am jucat la Brașov, de fiecare dată când mă întorc în oraș o fac cu zâmbetul pe buze. Avem parte de o perioadă cu antrenamente foarte grele.  Important este ca la reluarea campionatului să fim într-o formă bună. S-a întâmplat să avem o pasă mai proastă la ultimele meciuri oficiale, de acum încolo vom începe să câștigăm. Cred că este cel mai frumos campionat din ultimii 5-6 ani, sunt multe echipe cu tradiție, multe jocuri grele, echilibrate,“, a spus Paul Iacob, care este și el fan Argentina la CM.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în locul în care micuța susținea că se află „un monstru”
Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în locul în care micuța susținea…
Adrian Mititelu Jr. a ieșit din spital și nu a stat pe gânduri! Unde a fost surprins fiul patronului de la FCU Craiova
Adrian Mititelu Jr. a ieșit din spital și nu a stat pe gânduri! Unde a fost surprins fiul patronului de…
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
Lovitură devastatoare pentru Simona Halep
Lovitură devastatoare pentru Simona Halep
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
Cine sunt românii care trebuie să plătească 
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care le deţin
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o poate încasa din competițiile europene
Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o poate încasa din competițiile europene
Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate goli buzunarele
Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate goli buzunarele
INTRĂ BANI mai mulți în conturi. Vestea cea mare pentru MILIOANE de români
INTRĂ BANI mai mulți în conturi. Vestea cea mare pentru MILIOANE de români
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta Română a făcut anunțul
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta Română a făcut anunțul
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
O româncă din străinătate gătește cu ce găsește la gunoi: „E mâna a doua pe gratis” VIDEO
O româncă din străinătate gătește cu ce găsește la gunoi: „E mâna a doua pe gratis” VIDEO
Care sunt talentele secrete ale Familiei Regale Britanice?
Care sunt talentele secrete ale Familiei Regale Britanice?
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai…