Adi Mutu a sărbătorit cu mult alcool şi un fost jucător de la Dinamo ultima mare umilinţă a FCSB-ului în Europa: "Când am ajuns, mă aştepta cu vodkă. Am băut până am dat cu gura de podea"

23 nov 2018 5359 afişări Fotbal Intern
Adi Mutu a sărbătorit cu mult alcool şi un fost jucător de la Dinamo ultima mare umilinţă a FCSB-ului în Europa: "Când am ajuns, mă aştepta cu vodkă. Am băut până am dat cu gura de podea"

Adrian Mutu (39 de ani) şi Juan Angel Albin (32 de ani) au sărbătorit cu multă vodkă înfrângerea FCSB-ului în faţa lui Sporting Lisabona, 1-5, în returul play-off-ului pentru Liga Campionilor în sezonul 2017/2018, a dezvăluit fostul mijlocaş al lui Dinamo.

În august 2017, clubul lui Gigi Becali încerca să pătrundă din nou în grupele Ligii, dar Sporting oferea o adevărată lecţie de fotbal la Bucureşti şi câştiga umilitor pe Arena Naţională, 5-1. În acea seară, Adi Mutu şi Juan Albin au avut mult de lucru, iar dezvăluirea vine chiar de la mijlocaşul uruguayan: "Să îţi povestesc ceva interesant. Mutu îmi dă mesaj să mă duc la el acasă ca să discutăm. M-am dus, deşi nu aveam nici un ban pentru că aveam cardurile blocate în Mexic. Mutu mi-a plătit taxiul. Când am ajuns, Mutu mă aştepta cu pizza şi o sticlă mare de vodka. În acea zi se juca meciul dintre Steaua şi Sporting Lisabona. Am început să ne uităm la partidă şi să bem.

Mi-a spus că mai devreme a fost şi Cosmin pe la el pe acasă şi că era foarte trist că am decis să plec. Mi-a dezvăluit şi că în trei luni, în decembrie sau ianuarie, va deveni noul selecţioner al României, ceea ce ulterior s-a întâmplat! Am tot băut şi s-a făcut foarte târziu. Am vorbit prin telefon şi cu impresarii mei, pentru că îmi spusese Cosmin cu o zi înainte că vrea să le ceară să dea înapoi comisionul încasat pentru transferul meu.Fără să ne dăm seama, eram deja beţi! Am adormit la Mutu pe canapea şi, probabil, la un moment dat, am căzut cu gura de podea! Aşa m-am rănit în zona dintre nas şi gură. M-am trezit a doua zi dormind la el pe canapea. Când m-am uitat în oglindă, am văzut acea rană, de care nu îmi aminteam nimic. Am fost beat şi nu am simţit nimic",
a spus Albin pentru fanatik.ro.

Mutu şi Albin erau prieteni buni încă din perioada petrecută împreună la Petrolul, iar "Briliantul" a fost cel care l-a adus pe mijlocaşul ofensiv la Dinamo, în 2017. Dar experienţa lui Albin în Ştefan cel Mare a fost scurtă şi nereuşită, deoarece a venit nepregătit fizic, nu s-a integrat în sistemul lui Contra şi a plecat după doar şase meciuri în care a adunat 243 de minute.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.