Adi Ilie #45! Cum a ajuns ”Cobra” la Steaua: ”Anghel Iordănescu a întrebat cine e băiatul din faţă, nu credea că sunt aşa tânăr” + Ce salariu a avut în Ghencea şi ce bonus a primit

19 apr 2019 6049 afişări Fotbal Intern
Adi Ilie #45! Cum a ajuns ”Cobra” la Steaua: ”Anghel Iordănescu a întrebat cine e băiatul din faţă, nu credea că sunt aşa tânăr” + Ce salariu a avut în Ghencea şi ce bonus a primit

Adrian Ilie, fost mare internaţional şi un jucător exponenţial pentru trupa din Ghencea, a povestit cum a ajuns la echipa roş-albastră, în 1993. Nu împlinise încă 19 ani. Ce salariu şi ce bonus i-au oferit bucureştenii atacantului lansat la Electroputere Craiova.

"Semnasem deja după primele 6 luni cu Steaua. După meciul cu ei, după ce-i bătusem, cred că Anghel Iordănescu a întrebat cine e băiatul din faţă. Aveam părul mai lung, nu credea că sunt aşa tânăr...Au venit după o săptămână sau două. A venit nea Tică Dănilescu şi s-a înţeles cu Electroputere pentru o sumă de bani şi am semnat şi eu cu Steaua”, a spus Adi Ilie la Telekom Sport.

”Cobra” a continuat: ”De acolo a început un pic mintea mea să nu mai judece. Că în momentul respectiv a venit şi Universitatea Craiova, după ce am semnat cu Steaua. Trecuse Cârţu la Electroputere şi Bondrea la Universitatea Craiova”.

Fostul mare atacant, care sâmbătă va împlini 45 de ani, a explicat. ”În '86, când a câştigat Steaua finala, m-am gândit că într-o zi o să ajung acolo, să joc. Cu toate că eram din Craiova. Ţineanm cu Universitatea. Şi m-am gândit că o să ajung într-o zi la Steaua să joc. De aia nici nu am stat pe gânduri foarte mult când a venit Steaua să semnez. Mi-au dat cam 6.000 de dolari pe an, dar mi i-au dat înainte, toţi o dată, ca să semnez cu ei, ca o primă de instalare. Plus o maşină. Cam 20.000 am avut", a mai declarat Adrian Ilie.

Adi Ilie e pe felie. Şi la #45! Andru Nenciu scrie despre atacantul care-i spunea lui Cuper "eu nu ştiu să mint" şi despre originea unui slogan devenit celebru

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.