Acuze dure în ziua alegerilor, de la un membru cu drept de vot. Cum se va desfăşura, de fapt, procesul de votare: "Lucrurile sunt anormale!"

18 apr 2018 1688 afişări Fotbal Intern
Acuze dure în ziua alegerilor, de la un membru cu drept de vot. Cum se va desfăşura, de fapt, procesul de votare: "Lucrurile sunt anormale!"

Cristi Balaj (46 de ani) spune că la urechile sale a ajuns o informaţie cât se poate de interesantă: alegerile FRF şi-ar putea pierde tenta secretă, urmând ca voturile să nu mai fie acordate într-o cabină de vot, ci la pupitru.

Fostul arbitru are drept de vot, fiind reprezentantul AJF Maramureş, şi are mari şanse să devină şef peste Comisia Centrală a Arbitrilor în cazul în care "Kaiserul" câştigă scrutinul de azi şi, cu câteva ore înainte de momentul în care fotbalul românesc îşi va alege conducătorul, face dezăluiri tari: "Buletinele de vot vor fi ştampilate, ca măsură de siguranţă zic cei de la Federaţie. Măsura de siguranţă mi s-ar fi părut corectă dacă semnau cei trei candidaţi. De unde ştim că vor ştampila 400 de buletine de vot?  Pe când, dacă avem semnăturile candidaţilor, numărul nu va putea fi modificat.

Am înţeles că nu există cabină de vot. Nu ştiu în ce măsură va fi un vot secret. Îmi spuneau unii.. ca să nu fie fotografiaţi. Vreau să vă spun că dacă vom vota la un pupitru, îmi voi fotografia votul şi îl voi păstra în telefon. Nu mai vorbim de alegeri secrete atât timp cât votăm în faţa tuturor pe un pupitru, pe o masă. Lucrurile sunt anormale", a spus Balaj, la Telekom Sport.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.