A votat pentru dezafilierea Craiovei în 2011 şi nu ar ezita să o facă din nou: "Nu pot accepta să se încalce regulamentul"

14 dec 2013 2115 afişări Fotbal Intern
A votat pentru dezafilierea Craiovei în 2011 şi nu ar ezita să o facă din nou: "Nu pot accepta să se încalce regulamentul"

Oamenii care alcătuiesc Comitetul Executiv al FRF au fost chemaţi din ce în ce mai des la DNA în procesul intentat de Adrian Mititelu în urma dezafilieri Universităţii Craiova din 2011.

Instanţa a decis să fie inclusi şi membri Comitetului Executiv al FRF care au participat la şedinţă, nu numai Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir.

Unul dintre aceşti membri, care a votat pentru dezafilierea echipei din Bănie, a fost presedintele echipei ACS Berceni, Ştefan Stana, cel care reprezenta atunci cluburile din liga a treia.

Acesta a declarat că dacă s-ar face din nou o şedinţă în care s-ar vota dezafilierea Universităţii Craiova, ar vota din nou aşa cum a făcut-o în urmă cu doi ani, pentru că nu este de acord cu încălcarea regulamentelor.

“Atâta timp cât noi am votat sportiv, ceea ce trebuia să votăm, iar dacă mâine se vor face din nou aceste alegeri voi vota la fel cum am făcut-o şi în 2011. Din păcate nu pot accepta să se încalce regulamentul de dragul unei echipe de tradiţie sau a unui oraş aşa frumos cum este Craiova. În alocuţiunea care a fost făcută de servicul juridic s-a produs un scurt circuit, pentru că noi nu am ştiut consecinţele înainte să votăm… “, a declarat Ştefan Stana pentru Sport Total FM.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.