VIDEO | "Îţi aduci aminte că îţi plăcea ciocanul meu!?". Farsa TV cu tentă homosexuală care l-a scos din minţi pe Muntari. Cum a scăpat prezentatorul de furia ghanezului

25 oct 2014 3122 afişări Fotbal Extern
VIDEO | "Îţi aduci aminte că îţi plăcea ciocanul meu!?". Farsa TV cu tentă homosexuală care l-a scos din minţi pe Muntari. Cum a scăpat prezentatorul de furia ghanezului

Un cunoscut prezentator TV din Italia s-a ales cu tableta spartă şi a fost la un pas de a fi linşat de ghanezul Sulley Muntari de la AC Milan, căruia i-a făcut o farsă neplăcută, cu tentă homosexuală. Stefano Corsi lucrează în cadrul showului de comedie şi satiră Le Iene (Hienele), difuzat de canalul Italia 1. Corsi, fost lucrător în industria turismului, joacă rolul lui Lello, “prietenul fotbaliştilor”.

De data aceasta însă, una din farsele lui Corsi nu s-a terminat cu bine. Prezentatorul l-a aşteptat pe Muntari, un musulman devotat, la poarta cantonamentului lui AC Milan. L-a oprit şi l-a rugat să urmărească un filmuleţ pe tableta sa. În imginile trucate, Corsi părea că introduce în dosul lui Muntari un obiect, numit în Ghana “bentua”, folosit pentru clismă. În timp ce discutau, întrebările lui Corsi erau provocatoare:

“Sulley, îţi aduci aminte când eram doar noi doi acasă? Cum spuneai mereu: <Sunt cu Lello pentru că îmi place ciocanul lui!?>”

A fost momentul în care Muntari, luat pe nepregătite, a început să reacţioneze. “Cine?”, a întrebat el, iniţial nedumerit. “Eu şi cu tine, priveşte, ce, nu îşi aminteşti?”, l-a incitat Corsi arătându-i imaginile.


Aceasta era ipostaza pe care Muntari a văzut-o pe tableta lui Stefano Corsi. A fost ultimul lucru pe care l-a afişat acel device

Realizând grozăvia, Muntari a smuls tableta şi, în ciuda protestelor lui Corsi, s-a dat jos şi a zdrobit-o de asfalt. Apoi, s-a dezlănţuit la adresa prezentatorului: “Eu nu mă joc cu lucruri din astea. Eşti bolnav!".

DIALOGUL HALUCINANT DINTRE CEI DOI

Corsi: “De ce? Când ne jucam împreună îţi plăcea să te joci. Erai capabil”
Muntari: “Eu sunt capabil, dar nu mă joc cu lucruri din astea

Corsi: “Dar eram foarte apropiaţi noi doi”
Muntari: “Data viitoare când te prind că mai faci aşa ceva, îţi sparg faţa!”

CorsI: “Dar de ce? Îţi place să fi sado-maso cu mine?”

Enervat şi mai tare, Muntari a mai coborât o dată din maşină şi s-a repezit în pieptul farsorului care încerca să-şi ceară scuze. “Mai fă o dată şi îţi sparg din nou aia şi te şi bat! Mai adu aia o dată şi o să vezi!”.

Corsi s-a ţinut tare până la capăt şi i-a răspuns scurt lui Muntari: “Dar de ce? E un pretext să mă vezi din nou?”. Ghanezul însă nu mai auzea. Se suise deja în maşină şi demara. În urma sa, Maxi Lopez, colegul său de la AC Milan, râdea, ştiind că totul a fost o farsă.

Muntari a împărţit bani copiilor brazilieni

În vârstă de 30 de ani, Muntari este fratele mai mare al lui Sulley Muniru, jucătorul lui CFR Cluj. Câştigător de Liga Campionilor (2010) şi de două ori în Seria A (2008, 2009) cu Inter, Muntari a mai jucat la Udinese, Portsmouth şi Sunderland înainte de veni la Milan. În vară, Muntari a fost trimis acasă din Brazilia înainte de ultimul meci al Ghanei din grupa de la Mondiale pentru că a încercat să-l bată pe un membru al staffului federaţiei.

Tot Muntari, un musulman care respectă strict postul din Ramadan, a fost surprins făcând un gest incredibil. A ieşit din hotelul Ghanei şi a plecat în favelele din Maceio unde a împărţit bani cash brazilienilor săraci.

 

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.