Vedetele scoase la vânzare. Topul 10 al celor mai vehiculate nume de fotbaliști din actuala perioadă de transferuri

Redactor:
Emanuel Ivan
Vedetele scoase la vânzare. Topul 10 al celor mai vehiculate nume de fotbaliști din actuala perioadă de transferuri
  • Publicat:
  • Actualizat:

Fie că vorbim despre cluburi de tradiție precum Real Madrid, Liverpool sau Manchester United, de bogații fotbalului, reprezentați de PSG și Manchester City, sau chiar de cluburi mai mici precum Swansea City, sumele cu care se „jonglează” în fotbal, în vara acestui an, sunt de-a dreptul astronomice. Pentru a actualiza situația, ProSport a stabilit Topul 10 al celor mai vehiculate nume de fotbaliști din actuala perioadă de transferuri.

1. Angel Di Maria (26 de ani, Real Madrid)

Plecarea lui Angel Di Maria de la Real Madrid în această vară este inevitabilă. „Galacticii” i-au adus în linia mediană pe Toni Kroos (24 de ani) și James Rodriguez (23 de ani) pentru o sumă totală de aproximativ 105 milioane de euro, iar presa internațională a profitat de acest aspect pentru a întreține constant zvonul transferului argentinianului la un club mare din Europa. Surse importante din Franța susțin că PSG s-a înțeles deja cu Real Madrid, și va plăti 75 de milioane de euro pentru mijlocașul de bandă.


Real Madrid a plătit 33 de milioane de euro pentru a-l aduce pe Di Maria de la Benfica în vara anului 2010

Cota de piață: 50 de milioane de euro
Cluburi care îl doresc: Paris Saint Germain, Manchester United

2. Marco Reus (25 de ani, Borussia Dortmund)

În urmă cu câteva zile, presa din Anglia a scris că Marco Reus a refuzat semnarea unui nou contract cu Borussia Dortmund. Directorul executiv al lui Bayern Munchen nu a pierdut deloc timpul, și a oferit încă un motiv pentru a se contiuna cu speculațiile pe tema plecării mijlocașului de bandă de pe Westfalenstadion. „Este un jucător bun. Se știe că în contract are o clauză de reziliere despre care se speculează că ar fi de 25 de milioane de euro”, a declarat Karl-Heinz Rummenigge pentru o publicație din Germania.

Cota de piață: 50 de milioane de euro
Cluburi care îl doresc: Bayern Munchen, Liverpool, Manchester United

3. Juan Cuadrado (26 de ani, Fiorentina)

Juan Cuadrado a intrat în vizorul marilor cluburi ale Europei, după evoluțiile excelente pe care le-a avut cu Columbia la Campionatul Mondial din Brazilia. Dar Fiorentina nu renunță ușor la mijlocașul de bandă. Conform publicației Marca, italienii i-au stabilit un preț de 50 de milioane de euro, fiind conștienți că mijlocașul de bandă este dorit insistent de tehnicianul Luis Enrique de la Barcelona, dar și de Manchester United.


Cuadrado, într-un meci cu Pandurii Târgu-Jiu în Europa League

Cota de piață: 32 de milioane de euro
Cluburi care îl doresc: Barcelona, Manchester United

4. Mats Hummels (25 de ani, Borussia Dortmund)

Jurnaliștii din Anglia și Spania au scris că internaționalul german va pleca la Manchester United pentru 20 de milioane de euro. În Spania, un lanț de magazine a început să vândă tricouri ale Barcelonei cu numele și numărul lui Mats Hummels. Este vorba despre același comerciant care a scos la vânzare tricouri cu Suarez la Barcelona și James Rodriguez la Real Madrid, înainte ca cele două transferuri să fie anunțate oficial. În pofida acestor aspecte, tehnicianul Borussiei, Jurgen Klopp, susține cu tărie că fundașul central va rămâne la echipă și în sezonul următor: „Dacă asta nu este o porcărie de știre, eu o să înghit un băț de mătură”.


Mats Hummels și-a început cariera de fotbalist la academia lui Bayern Munchen, rivala Borussiei Dortmund

Cota de piață: 35 de milioane de euro
Cluburi care îl doresc: Manchester United, Barcelona

5. Radamel Falcao (28 de ani, AS Monaco) 

AS notează că Falcao este ținta numărul unu a lui Real Madrid. Columbianul ar putea veni sub formă de împrumut, un sezon, pentru suma de 12,5 milioane de euro, pentru ca, din vara lui 2015, columbianul să fie transferat definitiv la schimbul sumei de 33 de milioane de euro. Falcao este obișnuit cu fotbalul spaniol, columbianul jucând două sezoane (2011-2013) pentru Atletico Madrid. Dar atacantul nu va pleca de la AS Monaco. Cel puțin asta susține antrenorul său, Leonardo Jardim: „În momentul de față, Falcao este jucătorul nostru. Nu dorim ca el să plece, și suntem încrezători că va petrece următorul sezon alături de noi”.


Falcao a ratat Campionatul Mondial după o accidentare care l-a ținut timp de șase luni în afara terenului

Cota de piață: 60 de milioane de euro
Cluburi care îl doresc: Real Madrid, Manchester City

6. Mario Balotelli (23 de ani, AC Milan)

Conform presei din Italia, Mario Balotelli este în atenția cluburilor Liverpool și Arsenal din Anglia. O altă opțiune ar fi gruparea Galatasaray, care a rămas cu un gol în compartimentul ofensiv după plecarea lui Didier Drogba la Chelsea. Atacantul italian nu se simte foarte bine la AC Milan și este în căutarea unei noi echipei. Oficialii Milanului sunt dispuși să îl cedeze pe „Super Mario” pentru o sumă cuprinsă între 15 și 18 milioane de lire sterline.


Într-un sezon și jumătate petrecut la AC Milan, Balotelli a marcat 30 de goluri 

Cota de piață: 27 de milioane de euro
Cluburi care îl doresc: Arsenal, Liverpool, Galatasaray

7. Daniel Alves (31 de ani, Barcelona)

Daniel Alves se află tot mai aproape de o plecare de la Barcelona. Conform presei din Spania, conducerea clubului catalan a decis să îl pună la vânzare pe Alves, iar acesta ar putea pleca de la echipă pentru doar 7 milioane de euro. Fundașul dreapta nu se află în planurile tehnicianului Luis Enrique, care îl dorește pe columbianul Juan Cuadrado (26 de ani, Fiorentina) în acea poziție.


Dani Alves se află la Barcelona de șase ani, perioadă în care a câștigat 16 trofee

Cota de piață: 12 milioane de euro
Cluburi care îl doresc: Inter Milano, Liverpool

8. Wilfried Bony (25 de ani, Swansea City)

Wilfried Bony este una dintre țintele marilor cluburilor din Premier League. Presa din Anglia susține că Liverpool a făcut deja o ofertă de 24 de milioane de euro pentru ivorian, dar în momentul de față sunt doar speculații. Interesate de situația lui Bony sunt și formațiile londoneze Arsenal și Tottenham. Atacantul a marcat 25 de goluri în cele 48 de partide jucate în sezonul 2013-2014.


Wilfried Bony a fost una dintre surprizele sezonului 2013-2014 din Premier League

Cota de piață: 15 milioane de euro
Cluburi care îl doresc: Arsenal, Liverpool, Tottenham

9. Douglas Costa (23 de ani, Șahtior Donețk)

Douglas Costa a devenit o țintă a marilor cluburi din Europa, în urma scandalului sud-americanilor ce au refuzat să se întoarcă la antrenamentele lui Șahtior Donețk. Însă, patronul clubului din Ucraina, Rinat Ahmetov, nici nu vrea să audă de o plecare a lui Costa și reamintește de clauza descurajantă a jucătorului: 60 de milioane de euro.


În urmă cu câțiva ani, Costa era văzut drept „Noul Ronaldinho”

Cota de piață: 17 milioane de euro
Cluburi care îl doresc:  AS Roma, AS Monaco, AC Milan, Arsenal

10. Daniel Agger (29 de ani, Liverpool)

După ce Liverpool a reușit să-l transfere pe Dejan Lovren de la Southampton pentru o suma de circa 25 de milioane de euro, este aproape o certitudine că Daniel Agger nu mai putea prinde un loc de titular pe Anfield. Conform presei din Anglia, Barcelona și Arsenal sunt cele mai importante echipe care s-au arătat interesate de serviciile danezului. De asemenea, Daily Mail a scris că fundașul ar putea face o alegere cu inima și să se întoarcă în Danemarca la Brondby, acolo unde și-a început cariera de fotbalist.


Deși este vice-căpitanul lui Liverpool, Agger nu se află în planurile lui Brendan Rodgers

Cota de piață: 17 milioane de euro
Cluburi care îl doresc: Barcelona, Arsenal

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis! În spate se ascunde, însă, o poveste tristă
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis! În spate se ascunde, însă,…
Vestea primită de Horațiu Moldovan la patru luni de la transferul la Atletico Madrid
Vestea primită de Horațiu Moldovan la patru luni de la transferul la Atletico Madrid
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă de care suferă cântăreața
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă de care suferă cântăreața
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un milion de euro
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un…
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din jur.
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din jur. "Stăm şi aşteptăm. Situaţia…
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui dintr-un supermarket Lidl din Cluj. Ce era înauntru, de fapt
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui dintr-un supermarket Lidl din Cluj.…
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Teroarea evreilor demascați de Gestapo: „Am fost învățați să-i recunoaștem după structura craniului. Tu provii dintr-o familie bună“ VIDEO
Teroarea evreilor demascați de Gestapo: „Am fost învățați să-i recunoaștem după structura craniului. Tu provii dintr-o familie bună“ VIDEO
Manchester City o umileşte pe Brighton şi menţine presiunea asupra lui Arsenal
Manchester City o umileşte pe Brighton şi menţine presiunea asupra lui Arsenal
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele