Un fotbalist, printre victimele masacrului din Noua Zeelandă!

17 mar 2019 11787 afişări Fotbal Extern
Un fotbalist, printre victimele masacrului din Noua Zeelandă!

În atacurile de la moscheile din Christchurch au murit 49 de persoane, una dintre victime fiind portarul naţionalei de futsal a Noii Zeelande, Atta Elayyan.

“Federaţia de Fotbal din Noua Zeelandă este profund întristată de vestea morţii internaţionalului de futsal Atta Elayyan. Portarul în vârstă de 33 de ani, care a jucat în 19 meciuri pentru echipa naţională, se numără printre victimele atacului terorist de la Christchurch, de vineri după-amiază”, se notează pe site-ul nzfootball.co.nz.

Elayyan, născut în Kuwait, era căsătorit şi avea o fiică, iar în momentul în care a fost omorât se ruga în moscheea Masjid Al Noor.

Brenton Tarrant, un adept al teoriei supremaţiei rasei albe, a omorât în total 49 de persoane, după ce a deschis focul în moscheile Al Noor şi Linwood din oraşul neozeelandez Christchurch. Australianul în vârstă de 28 de ani a apărut vineri în boxa acuzaţilor cu mâinile prinse în cătuşe şi într-un costum alb de deţinut. Fotoreporterii prezenţi în sala de judecată au surprins un gest provocator făcut de Brenton Tarrant, un semn ce simbolizează "supremaţia albă". Ucigaşul nu a cerut eliberarea pe cauţiune.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.