Tânăra care îl acuză pe Neymar de viol, urmărită penal pentru denunţ calomnios şi extorcare! GALERIE FOTO

Miercuri, 09:51 2658 afişări Fotbal Extern
Tânăra care îl acuză pe Neymar de viol, urmărită penal pentru denunţ calomnios şi extorcare! GALERIE FOTO
GALERIE (10 de imagini) VEZI GALERIA

Poliţia braziliană cere deschiderea unui dosar pentru urmărirea penală pe numele modelului Najila Trindade Mendes de Sousa, cea care-l acuză pe Neymar că a violat-o. Oamenii legii o incriminează pentru denunţ calomnios şi extorcare. Judecătorii vor hotărî dacă recomandă inculparea femeii, un anunţ oficial urmând a fi făcut în curând!

În iunie, unul dintre avocaţii care o reprezentau pe tânără au renunţat să o mai reprezinte şi a explicat."În denunţul făcut la poliţie faptele descrise au fost diferite faţă de ceea s-a întâmplat în realitate. Tânăra a fost de acord să întreţină relaţii intime cu Neymar, dar, în timpul actului, jucătorul s-ar fi transformat într-o persoană violentă, rănind-o. Fotbalistul trebuia să fie acuzat de agresiune, nu de viol", spunea avocatul Jose Edgard, care a concluzionat: "Din cauza unui sentiment de ură şi dorinţă de răzbunare, tânăra a înregistrat denunţul povestind fapte care nu au fost conforme cu realitate".

Ce s-a întâmplat? Neymar era acuzat de Najila Trindade că ar fi violat-o, la data de 15 mai, la Paris. Starul lui PSG ar fi întâlnit-o pe femeie prin Instagram, iar tânăra s-a deplasat în Franţa pentru a se întâlni cu fotbalistul. Ea a fost cazată în hotelul Sofitel Paris Arc Du Triomphe. Apoi, la data menţionată, în jurul orei 20.00, jucătorul ar fi venit beat la hotel şi ar fi devenit violent şi ar fi violat-o. Ea a scris în plângerea formulată că a revenit în Brazilia la data de 17 mai şi că era foarte afectată, fapt ce a împiedicat-o să depună plângere imediat. Neymar a spus că actul sexual a fost unul liber consimţit şi că repspectiva ar fi dorit să-i dea bani pentru a nu deschide procesul.

GALERIE FOTO Najila Trindade Mendes de Sousa

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.