Suporterii lui Juventus, prinşi cu o rachetă din armată! Descoperiri şocante făcute de poliţia italiană VIDEO şi FOTO

15 iul 2019 6280 afişări Fotbal Extern
Suporterii lui Juventus, prinşi cu o rachetă din armată! Descoperiri şocante făcute de poliţia italiană VIDEO şi FOTO

Poliţia italiană a făcut o descoperire şocantă. Arme, bannere neonaziste şi inclusiv o rachetă de producţie franceză au fost confiscate de autorităţi din mâinile unor neonazişti, care fac parte dintr-o facţiune extrem de dură a galeriei lui Juventus Torino.  

Conform Euronews, raidul a avut loc în Torino, iar arsenalul suporterilor arestaţi a fost găsit într-un hangar. Autorităţile îi filau pe suspecţi de aproximativ un an, iar operaţiunea a pornit după ce au fost descoperite mai multe însemne neonaziste, care aparţineau grupului Drughi, din Galeria lui Juventus.

Operaţiunea a fost condusă de Divisione Investigazioni Generali e Operazioni Speciali (DIGOS) şi s-a lăsat cu trei bărbaţi arestaţi, printre care şi Fabio Del Bargiolo, membru al partidului de extremă dreapta, Forza Nova, care a candidat pentru un loc în Senatul italian, în 2001.

Cu siguranţă, cea mai importantă piesă a capturii o reprezintă racheta de producţie franceză produsă în 1980 şi folosită de armata din Qatar, în trecut.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.