"Viitorul lui Mutu este acela de a deveni antrenorul naţionalei!"

18 nov 2009 9 afişări Comentează şi tu Stranieri
"Viitorul lui Mutu este acela de a deveni antrenorul naţionalei!" Malesani: "Viitorul lui Mutu este de a deveni antrenorul naţionalei!"

Deşi a trecut printr-un sezon mai greu atât în Serie A cât şi laechipa naţională, Adrian Mutu nu duce lipsă de oameni care să-lapere. Ultimul pe listă este tehnicianul italian Alberto Malesani,fostul său antrenor de la Verona. Mai mult, Malesani consideră cămai puternici ca el au fost doar argentinienii Gabriel Batistuta şiHernan Crespo. De asemenea, tehnicianul consideră că viitorul luiMutu este la echipa naţională a României, dar nu ca jucător ci caselecţioner.

"Mutu este unul dintre cei mai puternici jucători pecare i-am antrenat, poate mai bun decât el au fost doar Crespo şiBatistuta. De el mă leagă o amintire pe care chiar şi Capello oştie. Actualul selecţioner al Angliei m-a întrebat cum poate sărezolve problemele sale cu Mutu, dat fiind faptul că între Capelloşi numărul zece al Fiorentinei erau unele dispute. I-am spus atuncilui Capello că Mutu este orice mai puţin o persoană nepăsătoare,i-am dezvăluit faptul că Mutu întotdeauna păstrează un jurnal încare notează fiecare antrenament pe care îl face, deoarece el vreasă devină antrenor, odată terminată cariera de jucător. Pun pariucă viitorul lui Mutu este acela de a deveni selecţionerul României.Pe parcursul cariera sale de fotbalist au existat, de asemenea, şiunele probleme de familie, dar îi doresc tot binele din lume,pentru că îl merită", a declarat antrenorul italian,pentru calciomercato.com.

În altă ordine de ideii, căpitanul echipei AS Roma, FrancescoTotti, a recunoscut, pentru cotidianul Corriere dello Sport, că întrecut a vorbit cu atacantul român Adrian Mutu pentru a-l convingesă vină la echipa romană. "Încă o dată vreau să dezmintzvonurile conform cărora eu nu aş dori jucători cu nume la AS Roma.Chiar Luca Toni a fost cel care a confirmat public că a fost căutatde mine pentru a încerca să-l conving să îmbrace tricoul«giallorossa», iar în trecut am încercat acelaşi lucru cu Mutu şiGilardino", a precizat atacantul italian, citat de site-ulforzaroma.info

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.