"Ultraşii" Galatei au trecut la ameninţări la adresa lui Gică Hagi şi a conducerii: 'Poate că ar trebui să simţiţi durerea'

17 nov 2010 17 afişări Stranieri
"Ultraşii" Galatei au trecut la ameninţări la adresa lui Gică Hagi şi a conducerii: 'Poate că ar trebui să simţiţi durerea' "Ultraşii" Galatei au trecut la ameninţări la adresa lui Hagi şi a conducerii: "Poate că trebuie să simţiţi durerea"

O facţiune din galeria Galatei îi avertizează pe cei dinconducerea clubului, dar şi pe cei din staff-ul tehnic, condus GicăHagi: "Pe cei responsabili cu ruşinea la care am fost supuşi îi vomurmări până la sfârşit". Aceştia sunt nemulţumiţi de începutuldezastruos de sezon. Echipa se află în prezent pe locul 10 încampionatul Turciei, iar ultima înfrângere de pe teren propriu, cuManisaspor, a picat cât se poate de prost.

Mesajul care sună a ameninţare a fost postat pe site-ul oficial alfacţiunii ultrAslan, una dintre cele mai temute din galeria echipeidin Istanbul.

"În ultimele luni, prioritatea noastră a fost susţinereaechipei. Fanii au adoptat o postura calmă, în aşteptarea uneischimbări. Totuşi, lucrurile petrecute în ultimele luni, ceea ce amvăzut, nu este acceptabil pentru istoria de 105 ani a acesteiechipe.

Tristeţea noastră nu mai are limite. Dar nu este suficient să neauziti durerea. Poate că trebuie să simţiţi durerea.

Facem un ultim apel. Pentru toata conducerea executivă, pentrujucători, pentru staff-ul tehnic. Vom oferi susţinerenecondiţionată în continuare. Dar pe cei responsabili pentrurusinea la care am fost supuşi îi vom urmări până lasfârşit"
, este mesajul postat de fani pe ultraslan.com

Reacţia fanilor vine după ce un cotidian din Turcia l-a făcutpraf pe Gică Hagi, după înfrângerea cu 2-0 în faţa celor de laManisaspor: "Ce a făcut el ca antrenor ca să merite să stea pebanca Galatei?", este opinia jurnaliştior de la Fotomac.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.