Terim, înlocuitorul lui Hagi?

1 mar 2011 18 afişări Stranieri
Terim, înlocuitorul lui Hagi? "Împăratul" în locul "Regelui"

Galatasaray a pierdut sâmbătă cu 3-1 la Istanbul Buyuksehir, înetapa a 23-a, şi a ajuns la 11 înfrângeri în acest sezon deSuperlig, iar Hagi este la un pas de a fi înlocuit cu Fatih Terim.Preşedintele Polat i-a băgat pe membrii echipei într-o şedinţă deşase ore şi jumătate şi le-a dat un ultimatum: câştigareaCupei.

Lipsa de rezultate de la Galatasaray face ca zilele antrenoruluiHagi să fie numărate. Se pare că nici măcar dacă va câştiga Cupa,"Regele" nu va rămâne pe banca tehnică şi în sezonul următor. AdnanPolat, preşedintele clubului, insistă să-l aducă la timonă pe FatihTerim. În plus, Hagi nu este agreat nici de unii dintre fotbalişti,chiar dacă unul dintre cei mai mari contestatari ai săi, Misimovic,s-a transferat ieri la Dinamo Moscova. Oficialul turc nu i-a iertatnici pe jucători, pe care i-a băgat duminică într-o şedinţă de şaseore şi jumătate: "Sunteţi cei mai slabi din istoria clubului! Dacănu câştigaţi Cupa, suportaţi consecinţele!". Printre cei vizaţis-au numărat Stancu şi Culio, cărora Polat le-a reproşat că suntindividualişti.

Ar fial treilea mandat al lui Terim

Fatih Terim, cel care ar urma să îi ia locul lui Hagi, pe bancacelor de la Galatasaray la finalul actualului sezon, a câştigatîmpreună cu Cim Bom Cupa UEFA în 2000. Terim a obţinut şi patrutitluri şi două Cupe. "Împăratul" a mai antrenat Galata şi între2002 şi 2004, iar în octombrie 2010 a refuzat, din motivepersonale, să preia pentru a treia oară echipa din Istanbul.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.