"Sperăm la o pedeapsă de două luni! Suspendarea ar începe în ianuarie, deci Mutu ar trebui să mai stea puţin!"

2 mar 2010 6 afişări Stranieri
"Sperăm la o pedeapsă de două luni! Suspendarea ar începe în ianuarie, deci Mutu ar trebui să mai stea puţin!" no title

Adrian Mutu se va prezenta la audierile ce vor avea loc la Roma,în faţa procurorului antidoping al CONI, pe 3 martie.

Avocaţii "Briliantului" au finalizat strategia de apărare pentruprocesul în care vor fi judecate cele două teste pozitive cusibutramină, de la controalele din 10 ianuarie (Fiorentina - Bari)şi 20 ianuarie (Fiorentina - Lazio).

Reprezentantul lui Adrian Mutu, Victor Becali, speră cajucătorul să primească o suspendare minimă în cazul de dopaj încare este implicat.

"Probabil că vor fi audiaţi Adrian Mutu, doctorulechipei şi toţi cei de la comisia anti-doping. Nu se pune problemade preluare a cazului de către un tribunal pentru că în Italia nueste interzis consumul de droguri, sunt doar speculaţii. El va fijudecat de această instanţă sportivă, dar nu se va da mâine unverdict. Totuşi, sperăm, în final, la o suspendare minimă, probabilde două luni. Suspendarea ar incepe în ianuarie, deci ar rămane sămai "stea" puţin", a declarat Victor Becali pentru SportTotal FM.

Avocaţiivor să demonstreze că Mutu nu e recidivist!

"Toţi avocaţii şi-au pregătit apărarea, în primul rând eitrebuie să demonstreze că nu este recidivist. Nefiind recidivă,atunci se discută de pe altă poziţie. Noi am tradus de la DIICOT ohârtie luată prin avocat, prin care să demonstrăm că pastilaoriginală nu conţine niciun fel de sibutramină, dar ceacontrafăcută, pentru care au fost reţinuţi oameni în Romania,conţine acea substanţă, însă ambalajul este la fel.", aîncheiat Victor Becali.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.