Probleme pentru Chivu? "Căutăm un fundaş stânga, chiar dacă suntem mulţumiţi de el!"

5 iul 2010 12 afişări Comentează şi tu Stranieri
Probleme pentru Chivu? "Căutăm un fundaş stânga, chiar dacă suntem mulţumiţi de el!" Probleme pentru Chivu? "Căutăm un fundaş stânga, chiar dacă suntem mulţumiţi de el!"

Preşedintele grupării Internazionale Milano, Massimo Moratti, adeclarat că îşi doreşte să completeze lotul antrenat de RafaelBenitez cu un fundaş stânga, deşi jucătorul român Cristian Chivus-a descurcat bine pe acest post, informează EurosportItalia.

"Vrem să completăm lotul cu un fundaş stânga, deşi Chivus-a descurcat bine. Urmărim piaţa jucătorilor, deşi nu euşor", a spus Moratti.

Cristian Chivu a câştigat, sezonul precedent, în tricoul formaţieiInternazionale Milano, Liga Campionilor, campionatul şi CupaItaliei. La începutul anului, Chivu s-a accidentat la cap în meciulcu formaţia Chievo, la un duel cu fotbalistul Sergio Pellissier.Internaţionalul român a fost scos de pe teren pe targă şi a fostînlocuit de Marco Materazzi, românul fiind transportat cu ambulanţala spitalul din Verona. El a fost supus unei intervenţiichirurgicale reuşite, ce a durat aproximativ două ore, pentruîndepărtarea unui hematom şi pentru refacerea unei fracturi dinzona parietală dreaptă. După numai 40 de zile de la operaţie, Chivuşi-a reluat antrenamentele la Inter şi s-a antrenat o perioadă cu ocască de protecţie. Chivu a revenit pe teren, la 24 martie după opauză de 77 de zile, în meciul câştigat de Inter Milano, pe terenpropriu, cu Livorno (3-0), în etapa a XXX-a a campionatuluiItaliei. Chivu a evoluat titular în finala Ligii Campionilor,câştigată de Internazionale Milano în faţa formaţiei BayernMunchen, scor 2-0.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.