Piedică pentru Mutu! Vezi cine se opune transferului său la Galata

28 dec 2010 12 afişări Stranieri
Piedică pentru Mutu! Vezi cine se opune transferului său la Galata Piedică pentru Mutu! Vezi cine se opune transferului său la Galata

Problemele lui Mutu par să nu se mai termine. Aşa cum ProSport a anunţat încă de zilele trecute,Hagi ar fi tratat cu şefii Galatei un eventual transfer alromânului care ar fi fost dornic să îmbrace tricoul celor de la CimBom.

Numai că, preşedintele clubului, Adnan Polat, nu este de acordcu un eventual transfer al atacantului Fiorentinei, Adrian Mutu, lagruparea din Istanbul, din cauza antecedentelor românului în ceeace priveşte dopajul, informează cotidianul Fanatik.

Potrivit sursei citate, Mutu şi-ar dori mult să ajungă laGalatasaray. "În ciuda insistenţelor lui Hagi, Adnan Polateste împotriva acestui transfer", adaugă jurnalulturc.

Presa italiană a scris, în ultimele zile, că Adrian Mutu ar fidorit de grupările Parma, Galatasaray, Napoli şi Malaga.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.