"Pe 10-15 aprilie se va da verdictul! Cred că Mutu va fi suspendat între o lună şi 6 luni!"

3 mar 2010 28 afişări Stranieri
"Pe 10-15 aprilie se va da verdictul! Cred că Mutu va fi suspendat între o lună şi 6 luni!" "Pe 10-15 aprilie se va da verdictul! Cred că Mutu va fi suspendat între o lună şi 6 luni!"

Adrian Mutu a fost audiat azi de procurorul antidoping al CONI,timp de aproape o oră şi jumătate, fotbalistul refuzând să facăvreo declaraţie atât la intrarea, cât la ieşirea din sediul CONI.Atacantul român a fost însoţit de avocaţii Antonio D'Avirro şiMichele Ducci la audieri, dar şi de Giovani Becali.

Fostul impresar a declarat că verdictul se va da la mijlocullunii aprilie şi dezvăluie că "Briliantul" riscă o suspendare întreo lună şi 6 luni.

"Adi a depus mărturie. A recunoscut că a făcut ogreşeală, din imprudenţă, pentru că trebuia să ia legătura cumedicul înainte să ia acel medicament. Au durat vreo oră şi cevaaudierile. Avocaţii trebuie să aducă nişte documente de la niştedoctori în următoarele două săptămâni, iar în alte două săptămânise va da sentinţa. Pe 10-15 aprilie se va şti care va fi decizia.Cred că Mutu va fi suspendat între o lună şi 6 luni.", adeclarat Giovani Becali la gsptv.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.