Nicu Gheară dă verdictul: "Cariera lui Mutu s-a sfârşit!"

29 ian 2010 1171 afişări Comentează şi tu Stranieri
Nicu Gheară dă verdictul: "Cariera lui Mutu s-a sfârşit!" Gheară: "Cariera lui s-a sfârşit"

Naşul de cununie al fotbalistului român, controversatul NicuGheară, crede că singurul vinovat pentru această situaţie esteMutu. Şocul produs ieri după-amiază a stârnit controverse înfotbalul românesc. Unii arată cu degetul către Fiorentina, în timpce alţii sunt de părere că atacantul este singurul care trebuie sărăspundă. Printre aceştia din urmă se numără şi Nicu Gheară. "Credcă a fost dorinţa lui de a intra mai repede pe teren şi a vrut săarate cine este Adrian Mutu. Nu cred că medicul echipei poate să-ţiprescrie substanţe interzise. Eu îl ştiu pe Adi, şi în trecut, dacăavea un kilogram în plus, nu se mai simţea sigur pe el".


"Nimeni nu mai este interesat de el"

Nefiind la prima abatere, Mutu este pasibil de a-şi încheiacariera. "Se va uita repede ce a făcut pentru echipa naţională.Niciun club nu va mai fi dornic să-l cumpere pe Mutu, doar în LigaI va putea să mai evolueze, cu condiţia să primească doar un ansuspendare", a continuat naşul lui Mutu. În privinţa unei posibileînscenări, Gheară a fost tranşant: "Ce complot să i se facă? LaFiorentina e iubit, echipa are nevoie de el, iar ei pierd bani dacăMutu va fi suspendat".

Un noucaz Chelsea?
Dacă în contractul cu Fiorentina scrie că Mutu va plăti daune dacănu joacă din cauze extrasportive, clubul din Firenze ar putea să-ldea în judecată pe Adi. S-ar ajunge astfel la un nou caz Chelsea.După cazul de dopaj cu cocaină din 2004, londonezii au obţinut înjustiţie daune de 17 milioane de euro. Sancţiunea este suspendatăde un Tribunal Federativ Elveţian.

Vintilă ascăpat
Adi Mutu poate spera. Un cazasemănător, în care a fost implicată o handbalistă din România,Simona Vintilă (foto), s-a soluţionat fără suspendare.Vintilă afost depistată pozitiv cu sibutramină în 2008, când evolua laRulmentul Braşov. A scăpat însă de suspendarea de doi ani după ce ademonstrat că substanţa provenea de la o pastilă de slăbit, peprospectul căreia scria că este sută la sută naturală. "Am înţelescă această substanţă e foarte nocivă şi poate cauza şi moartea. Nuştiu ce să-l sfătuiesc pe Mutu, pentru că nu ştiu ce a luat el", aspus Vintilă, actualmente la U Jolidon Cluj. La vremea respectivă,Simona a fost audiată de o comisie din Norvegia, care în cele dinurmă i-a dat jucătoarei doar o mustrare. (Dragoş ENE)

"El e o persoană rebelă, trebuie controlat înpermanenţă. El e foarte încăpăţânat şi face mereu doar cevrea", Nicu Gheară, naşul de cununie al lui Mutu

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.