Moment dificil pentru Răzvan Lucescu. Ce urmează la câteva zile de la câştigarea Cupei: ”Vom vedea ce se întâmplă”

12 mai 2019 7993 afişări Stranieri
Moment dificil pentru Răzvan Lucescu. Ce urmează la câteva zile de la câştigarea Cupei: ”Vom vedea ce se întâmplă”

Răzvan Lucescu a terminat un sezon plin de reuşite cu PAOK pe plan intern, iar acum are timp să se ocupe şi de viaţa sa personală. Mircea Lucescu a dezvăluit că fiul său se va opera în perioada următoare, din cauza unei probleme la umăr. “Răzvan va rămâne la Salonic pentru a se opera, are o ruptură musculară la umăr, iar apoi vom vedea ce se va întâmpla. Momentan, rămâne la PAOK. Sunt foarte mândru, sunt un tată mândru. Nu i-a fost deloc uşor. Eu sper să mă depăşească în carieră”.

”Il Luce” a făcut şi o scurtă analiză a performanţelor realizate de PAOK, care a luat campionatul şi Cupa Greciei.  ”Ce s-a întâmplat sezonul trecut i-a ambiţionat foarte tare pe cei de la PAOK. Şi-au luat revanşa şi în campionat, acum au câştigat şi Cupa. Au fost mici incidente la început, între fanii care au intrat pe acele invitaţii de la club, dar apoi lucrurile s-au rezolvat şi nu a mai fost nicio problemă.

Răzvan a reuşit să facă un grup excelent, cu jucători disponibili total în a-i asculta indicaţiile. Nu se cunoaşte atunci când schimbă un jucător, e mereu aceeaşi dorinţă şi acelaşi devotament. Răzvan a dus acest an într-un stres şi o tensiune incredibile. A şi plâns la finalul meciului care i-a adus titlul”, a declarat Mircea Lucescu pentru TelekomSport.

După ce a câştigat titlul cu PAOK Salonic, primul după 34 de ani, antrenorul român a cucerit şi Cupa Greciei. PAOK a învins-o în finala de la Atena pe AEK, 1-0, după golul marcat de Akpom în finalul primei reprize. Este primul event din istoria clubului din Salonic şi a treia Cupă a Greciei la rând. Răzvan Lucescu a fost pe bancă la ultimele două, toate cele trei trofee fiind cucerite în faţa lui AEK Atena.

PAOK rupe, aşadar, supremaţia echipelor din Atena şi va juca în turul trei preliminar al Ligii Campionilor în sezonul viitor, urmând să atace prezenţa în grupele celei mai importante competiţii la nivelul echipelor de club.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.