Keşeru dezvăluie cum l-a convins Bastia să uite de Steaua! Ce a făcut diferenţa în negocieri

8 iul 2013 4748 afişări Stranieri
Keşeru dezvăluie cum l-a convins Bastia să uite de Steaua! Ce a făcut diferenţa în negocieri

Aflată încă de la finalul sezonul trecut în căutarea unui atacant central, Steaua s-a aflat în tratative timp de câteva săptămâni cu internaţionalul român Claudiu Keşeru, aflat la final de contract cu formaţia de ligă secundă Angers. Vârful de 26 de ani, autor a 17 goluri în stagiunea precedentă din Ligue 2, a ales în cele din urmă să semneze cu Bastia, deşi Mihai Stoica a încercat din răsputeri să-l întoarcă din drum. Keşeru a explicat pentru site-ul corsenetinfo.fr care au fost amănuntele care au înclinat balanţa în favoarea corsicanilor.

"Bastia a fost alegerea mea directă. De când antrenorul Frederic Hantz mi-a telefonat, de atunci m-a şi convins să semnez. Este adevărat că am avut şi propunerea de la Steaua, care m-a făcut să reflectez un pic, dar în mintea mea era deja numai Sporting Club du Bastia. De aceea, lucrurile au trenat un pic, dar azi sunt convins că am făcut alegerea corectă.

Cum m-a convins Hantz? M-a impresionat că ştia detalii legate de parcursul meu, mi-a dovedit că mă cunoaşte foarte bine. Mi-a spus apoi lucruri simple, mi-a plăcut dorinţa de a mă avea în echipă. Apoi, când cei de la Bastia au vorbit despre mine ca despre unul de-ai lor, mi s-a făcut pielea de găină. Imediat, le-am spus: "Care este data reunirii, voi fi acolo!".

Când Steaua m-a contactat, eu eram deja înţeles cu Bastia, de aceea le-am spus şefilor de acolo că au şanse mici să semneze cu mine. Dar am apreciat oferta lor, Steaua este un club legendar, îmi aduc aminte chiar dubla pe care ei au jucat-o contra Stelei în anii '90. Totuşi, acum nu vreau să revin în România, am o revanşă de luat în Ligue 1. Nu aveam dreptul să ratez această şansă", a spus Keşeru.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.