Hagi este avertizat de şefii săi: "Dacă nu vin rezultatele, pleci!"

2 dec 2010 156 afişări Stranieri
Hagi este avertizat de şefii săi: "Dacă nu vin rezultatele, pleci!" Hagi este avertizat de şefii săi: "Dacă nu vin rezultatele, pleci "

Preşedintele clubului Galatasaray, Adnan Polat, a declarat cătehnicianul Gheorghe Hagi are responsabilitate deplină în ceea cepriveşte transferurile şi că, în cazul în care nu vor venisuccesele, el nu va rămâne la echipă, la fel ca şi directorulsportiv Adnan Sezgin, informează presa turcă.

"Adnan Sezgin îşi face sută la sută datoria. Nu face eltransferurile. El merge la negocieri şi în ultima fază vine să neprezinte situaţia, iar noi îl întrebăm încă o dată pe antrenor şifacem transferul. (...) Galatasaray nu mai are secţie de fotbal. Euam cinci conducători, iar fiecare se ocupă de ceva. La fotbal,le-am dat toată responsabilitatea lui Sezgin şi Hagi. Hagi areautoritate deplină în ceea ce priveşte transferurile. Dacă nu vinsuccesele, Hagi nu rămâne, şi nici Sezgin. Dacă va obţine succese,Hagi va continua, dacă nu, va pleca", a spus Polat lapostul Lig TV.

Adnan Polat a adăugat însă că în opinia sa Gheorghe Hagi vareuşi să facă o echipă performantă. "Echipa făcută de el întrecut a devenit campioană cu Gerets. În prezent există 100 defotbalişti care ne-au fost propuşi de el şi de alte persoane. Hagiîi cunoaşte pe cei mai mulţi dintre ei, iar în cazul celor pe carenu îi ştie, se uită la DVD-uri cu ei", a explicatoficialul turc.

Potrivit cotidianului Milliyet, Gheorghe Hagi a declarat, pentrurevista clubului Galatasaray, că adevărata sa echipă va fi văzutăpeste şase luni - un an.

Sursa:MEDIAFAX

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.