Florin Niţă, impresionant. Fostul portar de la FCSB s-a "deschis" de Crăciun: "Am lucrat într-o fabrică de cozonaci, eram al nimănui, trebuia să depăşesc toate nenorocirile!"

25 dec 2018 4769 afişări Stranieri
Florin Niţă, impresionant. Fostul portar de la FCSB s-a "deschis" de Crăciun: "Am lucrat într-o fabrică de cozonaci, eram al nimănui, trebuia să depăşesc toate nenorocirile!"

Florin Niţă (31 de ani) are o poveste de viaţă impresionantă. Fostul portar de la FCSB s-a "deschis" şi a dat detalii despre încercările pe care a trebuit să le depăşească în viaţă pentru a ajunge unde e acum. Goalkeeperul a debutat şi la echipa naţională în 2018, într-un amical cu Turcia, jucat la Cluj şi câştigat de tricolori cu 2-0.

La începutul lui 2018, Niţă a prins transferul carierei. Sparta Praga a plătit două milioane de euro pentru a-l aduce de la FCSB şi portarul a părăsit cantonamentul FCSB-ului în lacrimi. Pe final de 2018, Florin Niţă a vorbit despre cel mai greu moment din viaţa sa şi a spus că este eu un om foarte credincios.

"Merg la biserică în fiecare săptămână. Sunt foarte credincios. De când eram copil mergeam la Ţigăneşti la biserică, acolo îl am pe părintele Calinic, care este şi duhovnicul meu. Face parte din familia mea şi îi mulţumesc pentru tot sprijinul pe care mi l-a dat. Am trăit cu aceste reguli nescrise şi toate poruncile lui Dumnezeu, care trebuie respectate cu sfinţenie, fiindcă altfel nu ai nicio şansă să treci peste încercările vieţii. Dacă vrei să îţi faci nişte planuri, să te ţii de ele şi să depăşeşti toate nenorocirile pe care ţi le dă viaţa, ăsta e secretul", povesteşte Niţă.

Niţă şi-a dezvăluit povestea incredibilă de viaţă. "Offf. Au fost atâtea, nici nu ştiu pe care să-l aleg ca fiind cel mai greu... Cred că atunci când am rămas singur! Singur, singur.... Fără părinţi, fără bunici, fără nimeni. Atunci am luat viaţa-n piept de unul singur. Munceam pe unde puteam. Munceam la propriu! Am lucrat până şi la o fabrică de cozonaci! Nu m-am dat niciodată la o parte de la muncă şi nu e nicio ruşine să mergi să munceşti, să câştigi bani, să ai un drum. Când rămâi al nimănui, te gândeşti lângă cine să stai, cu cine să vorbeşti. Chiar dacă eram un copil când mi-am pierdut tatăl, mă gândeam că trebuie să stau lângă cineva care să-mi poată da ceva de mâncare...", a spus Florin Niţă într-un interviu pentru gsp.ro.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.