Eric Bicfalvi, dorit de Zenit! Mijlocașul este la un pas de transferul carierei: „Până în decembrie rămân la Ural sută la sută”

Autor: Andrei Preotu Publicat: 13 Sep. 2020, 16:27 Fotbal Extern

Eric Bicfalvi este unul dintre cei mai buni jucători din Rusia, iar fotbalistul ar putea să facă un pas uriaș în carieră și să se transfere la Zenit, fosta echipă a lui Mircea Lucescu.

Ajuns la vârsta de 32 de ani, Bicfalvi a impresionat și sâmbătă, atunci când a reușit o dublă pentru cei de la Ural, iar printre mai multe oferte ar fi și cea de la Zenit, campioana Rusiei. Eric Bicfalvi este la al treilea gol în această ediție de campionat. Fostul jucător al lui Dinamo a adus un punct în etapa a doua, în remiza celor de la Ural cu Rubin Kazan (1-1). Atunci, Bicfalvi a marcat din penalty, în minutul 12.

Eric Bicfalvi ar putea să ajungă la Zenit: „E secret!”

Eric Bicfalvi a vorbit pentru un site din Ekaterinburg despre posibilitatea de a pleca de la Ural.

„Cum se spune aici, în Rusia, e informație secretă. Poate sunt, poate nu. Deocamdată, sunt la Ural și rămân. Până în decembrie, sigur, sută la sută. Apoi… există o șansă mică să mă transfer. Mă voi gândi”, a afirmat românul.

„Am două echipe la care am visat să joc. Real Madrid și Juventus. De mic sunt fanul lor”, a mărturisit Bicfalvi.

În pandemie de coronavirus, Eric Bicfalvi a fost aproape să ajungă în vestul Europei, după cum a precizat atunci impresarul românului, Daniel Dragoș: „Eric are o bună relaţie cu preşedintele clubului, aşa că înainte de toate vom ţine cont de oferta clubului, apoi de ofertele celorlalte formaţii”.

Bicfalvi joacă din 2017 la Ural, după un sezon la Tom Tomsk.

Eric Bicfalvi speră să îl convingă pe Mirel Rădoi să îl cheme la națională. În octombrie, tricolorii vor juca marele meci cu Islanda.

Fostul jucător al lui Dinamo n-a fost convocat pentru dubla cu Irlanda de Nord și Austria, din Liga Națiunilor.

Autor: Andrei Preotu Publicat: 13 Sep. 2020, 16:27 Fotbal Extern
Pe aceeași temă