Dan Petrescu rămâne la Kuban! "Promit că voi duce echipa în Liga Campionilor"

16 nov 2010 47 afişări Stranieri
Dan Petrescu rămâne la Kuban! "Promit că voi duce echipa în Liga Campionilor" Dan Petrescu rămâne la Kuban! "Promit că voi duce echipa în Liga Campionilor"

Dan Petrescu nu se întoarce în România. Rămâne la Kuban, pentrucă i-a promis guvernatorului provinciei Krasnodar că va duce echipaîn Liga Campionilor.

CFR Cluj şi Steaua şi-l doresc, din iarnă, pe Dan Petrescu, însăantrenorul nu vrea să revină în Liga I. "Bursucul" s-a angajat să ocalifice pe Kuban în Liga Campionilor în maximum trei ani.Promisiunea i-a făcut-o guvernatorului provinciei Krasnodar,Alexander Tkachev, şi are de gând să se ţină de cuvânt. "Esteplăcut ca alte echipe să fie interesate de mine, dar acum vreau săam rezultate cu Kuban. În doi-trei ani promit că voi duce echipa înLiga Campionilor. Va fi dificil, deoarece în prima ligă echipelesunt mult mai experimentate şi au jucători mai buni. Dar promit căvom fi un adversar greu de bătut, indiferent de numele formaţieiîmpotriva căreia vom juca", a spus Dan Petrescu.

Ia lecţii de la Mourinho şi de la Ancelotti
Pentru ca visul său să devină realitate, "Bursucul" nu va stadegeaba în această vacanţă. Va merge să se şcolească la Mourinho şiAncelotti, doi dintre cei mai mari antrenori ai lumii: "Douăsăptămâni stau la Chelsea la antrenament, zece zile la Real Madrid.O să văd DVD-uri şi meciuri. Trebuie să şi muncesc în vacanţaasta".

Kuban a promovat în prima ligă din Rusia, după ce a terminatcampionatul cu nouă puncte avans faţă de locul secund, iar DanPetrescu este foarte iubit de suporteri. La fiecare meci, aceştiavin cu bannere scrise în limba română, prin care îşi aratămulţumirea faţă de antrenor.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.