Costel Pantilimon este DEFINITIV al lui City! Marian Iancu a dezvăluit când s-a făcut tranzacţia

1 feb 2012 5432 afişări Stranieri
Costel Pantilimon este DEFINITIV al lui City! Marian Iancu a dezvăluit când s-a făcut tranzacţia Pantilimon este DEFINITIV al lui City! Marian Iancu a dezvăluit când s-a făcut tranzacţia

Costel Pantilimon impresionează la Manchester City de fiecare dată când este folosit, iar Roberto Mancini se declară mulţumit de faptul că are o rezervă pe care poate conta oricând, de aceea părea puţin probabil ca acesta să revină prea curând în România. Zvonurile conform cărora portarul Costel Pantilimon ar putea reveni la un moment dat la Timişoara, datorită faptului că el este doar împrumutat de bănăţeni la Manchester City, au fost demontate de patronul Marian Iancu.

Şeful grupării viola susţine că goalkeeperul a fost cumpărat definitiv de englezi încă de astă vară, în schimbul a 3,5 milioane de euro:

"Informaţia este eronată, City l-a cumpărat pe Pantilimon încă de atunci. Ei l-au urmărit mai multă vreme, după care l-au achiziţionat, nu s-a dus sub formă de împrumut în Anglia".

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.