Anunţul final al lui Hapoel Haifa despre contractul lui Gabi Tamaş. Mesajul transmis de patronul clubului printr-un reprezentant

3 apr 2019 15056 afişări Stranieri
Anunţul final al lui Hapoel Haifa despre contractul lui Gabi Tamaş. Mesajul transmis de patronul clubului printr-un reprezentant

Gabi Tamaş (35 de ani) nu va fi dat afară de Hapoel Haifa, a anunţat, miercuri, unul dintre reprezentaţii lui Yoav Katz, patronul clubului israelian.

Prins băut la volan, fără permis valabil şi gonind cu 205 km/h, Tamaş a petrecut şapte zile în spatele gratiilor şi va rămâne în arest la domiciliu în perioada următoare. Şi, chiar dacă în contractul românului există o clauză conform căreia e dat afară în momentul în care are probleme cu alcoolul, clubul din Haifa are, acum, alte planuri: "Gabi Tamaş îşi va continua contractul cu noi. A făcut o greşeală şi a plătit pentru ea, acum trebuie să o îndrepte. Dar e un jucător bun care a dat randament la acest club şi este iubit de toţi fanii echipei, nu văd de ce nu s-ar afla aici şi în sezonul viitor", a declarat Amir Haberfeld, unul dintre reprezentanţii lui Yoav Katz, patronul lui Hapoel Haifa.

În vara lui 2017, când a semnat cu Hapoel Haifa, şefii clubului israelian ştiau, deja, despre problemele din viaţa extrasportivă a românului. Au trecut peste ele, crezând că Tamaş nu va recidiva, dar s-au pus la adăpost prin introducerea în înţelegere a unei clauze care să-l ţină pe stoper departe de probleme: "Am avut o probmelă similară în trecut, cu un jucător căruia îi plăcea să bea şi pe care l-am dat afară. I-am impus o clauză de comportament şi sper să o accepte, altfel nu vom semna niciun contract. Am vorbit cu jucătorul, credem că problemele lui au fost izolate. Totuşi, în caz de comportament nepotrivit, contractul lui va fi terminat. Ne-am asigurat de tot cu o clauză. Nu există baruri în Haifa. Tamaş a fost ales de staff-ul nostru tehnic, nici nu ştiu cine ni l-a oferit", declara Yoav Katz, miliardarul israelian care o conduce pe Hapoel Haifa, în vara lui 2017.

"Nu e treaba nimănui cât beau eu, e important s-o fac cu măsură. Unde scrie că nu ai voie să ieşi în oraş dacă pierzi un meci? Nu eşti la puşcărie", spunea, în replică, Tamaş, cel pe care Gigi Becali a acceptat să-l reprimească la FCSB doar după ce a obţinut promisiunea că va merge la biserică în fiecare duminică.

Înţelegerea lui Tamaş cu Hapoel Haifa expiră în 2019.

Un trofeu - Cupa Israelului în sezonul 2017/2018 a câştigat Tamaş cu Hapoel Haifa.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.