Al "Oli"! Mirel Rădoi a semnat cu echipa lui Cosmin Olăroiu! Vezi ce salariu va avea!

27 iun 2011 1991 afişări Comentează şi tu Stranieri
Al "Oli"! Mirel Rădoi a semnat cu echipa lui Cosmin Olăroiu! Vezi ce salariu va avea! Al "Oli"! Mirel Rădoi a semnat cu echipa lui Cosmin Olăroiu! Vezi ce salariu va avea!

După ce a câştigat cinci trofee în două sezoane cu Al Hilal,Mirel Rădoi a ales să plece din Arabia Saudită în Emirate. Fundaşulromân a semnat vineri un contract cu Al Ain, echipa antrenată deCosmin Olăroiu. Fostul stelist va avea un salariu de 2,5 milioanede euro pe an la gruparea care a plătit 4,8 milioane de euro pentrutransferul său.

Cosmin Olăroiu va lucra din nou cu unul dintre elevii săipreferaţi, Mirel Rădoi. Tehnicianul a preluat la începutul acesteiluni echipa Al Ain din Emirate şi le-a cerut şeicilor să i-l aducăpe Mirel Rădoi. Jucătorul român a semnat vineri un contract pe doiani, cu opţiune de prelungire pentru încă un sezon, şi va avea unsalariu mai mult decât decent, de 2,5 milioane de euro.

Oficialii clubului Al Hilal i-au mulţumit lui Rădoi pentruprestaţia sa la echipa cu care a câştigat cinci trofee de latransferul în 2009: "Îi suntem recunoscători lui Mirel Rădoi pentrumunca depusă pentru echipa noastră şi pentru toate trofeele pe carele-am cucerit împreună", a scris site-ul oficial al lui AlHilal.

Vreasă-şi încheie cariera la Steaua
Rădoi a recunoscut că din punct de vedere financiar îi era mai binela Al Hilal, dar a preferat să plece din Arabia Saudită gândindu-sela familia sa: "Al Hilal era o opţiune mai bună financiar, dar m-amgândit la familie. S-ar simţi mult mai bine în Emirate", a spusRădoi.

Are 30 de ani şi viitorul financiar asigurat, dar Mirel Rădoi nuse gândeşte să-şi pună ghetele în cui după ce va termina contractulcu Al Ain. Fundaşul român a mărturisit că visează să-şi terminecariera la Steaua. "Nu ştiu ce va fi, eu am semnat pentru doi ani,plus posibilitatea de a prelungi contractul cu încă un sezon. Mi-aşdori să îmi închei cariera la Steaua", a spus Rădoi laRadioGSP.

2,5 milioane de euro estesalariul stagional pe care Mirel Rădoi îl va câştiga la Al Ain

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.