Afacerile lui Mutu cu un interlop constănţean! Briliantu': "Mă pune ăştia să plătesc!"

16 feb 2011 87 afişări Stranieri
Afacerile lui Mutu cu un interlop constănţean! Briliantu': "Mă pune ăştia să plătesc!" Gogu Briliantu'

Adrian Mutu (foto) nu încetează să iasă în faţă prin altcevadecât isprăvile de pe teren. Ziarul Adevărul a publicat ieri câtevainterceptări SRI ale discuţiilor dintre fotbalistul Fiorentinei şibunul său prieten, Nuredin Beinur, pe care procurorii îl au învedere pentru un dosar de şantaj.

Fie şi în condiţiile în care nu conţine nimic incriminator dinpunct de vedere legal la adresa "Briliantului", dialogul lui Mutucu bunul său prieten Nuredin Beinur ni-l developează pe Adrian Mutualtfel decât îl cunoaştem din conferinţele de presă, unde îşi alegecu grijă cuvintele. Astfel, pentru Beinur, Mutu este "Gogu","cumătru", "nenorocit mic" sau "nebunică", Adi nu plăteşte deregulă în restaurantele controversatului constănţean, iar când eobligat să o facă, se declară indignat.

Mai mult, Mutu şi limba română au dese conflicte de genul "măpune ăştia să...", semn că nu a mai pus de multă vreme mâna peDostoievski, cum declara cu ani în urmă că obişnuieşte. Apoi, vrea50.000 de euro pentru un interviu dacă e vorba de darnica presăturcă. Nu în cele din urmă, dialogul cu Nuredin Beinur conţine şi ofoarte bizară parte din care se poate înţelege că Mutu face afacericu... briliante!

Dialogul telefonic dintre Adrian Mutu şi Nuredin Beinura fost interceptat de SRI pe 12 mai 2010

Cineeste Nuredin Beinur

Motivul pentru care convorbirile telefonice ale lui NuredinBeinur sunt interceptate de SRI e acela că asupra sa planeazăbănuiala unor activităţi ilegale. Beinur este şi trimis în judecatăîntr-un dosar, alături de alte cinci persoane, acuzaţia fiind aceeade şantaj, instigare la şantaj, ultraj contra bunelor moravuri şitulburarea ordinii şi liniştii publice. În octombrie 2010,prietenul lui Mutu era reţinut alături chiar de însuşi adjunctulşefului poliţiei din Neptun, cu propunere de arestare preventivă.Potrivit procurorilor, Beinur şi gruparea acestuia ar fi perceputtaxe de protecţie de la oameni de afaceri din Constanţa şi dinstaţiunile de pe Litoral, în urma ameninţărilor cu moartea sau cuincendierea businessului pe care respectivii îl deţineau.

Cumetria deschideberăria

Nuredin Beinur: Ia zi, mă, cumetre, mă, unde umbli, mă,nenorocit mic care eşti?
Adrian Mutu: Ce faci, mă, cumetre? (…)
A.M.: Am fost la Aqua, frumos, ţaca-paca, m-au pus oamenii săplătesc. (…)
NB: Păi de ce nu ai semnat, mă, din partea mea? Eşti nebun?
A.M.: Eee...
NB: Păi, mi-ai zis, mă, nebunu' satului? Mi-ai zis mie? Te lăsam eusă plăteşti? Băga‑mi‑aş p... în nota lor să-mi bag!
A.M.: Păi, puteai să le laşi vorbă, mă, la fraieri! Nu mă duc latine la restaurant şi, în p... mea, mă pune ăştia să plătesc...(…)

Totulpână la naş

A.M.: Lasă-mă, mânca-ţi‑aş p... ta. Că stau cu fraierii la masă,numai înjurături de ne-a auzit cred tot Bucureştiul. (...)
NB: Nu mă chema pe mine ca pe maimuţoi, mă, mânca‑ţi‑aş gurata!
A.M.: Nu e vorba de aia! Dar cheamă-mă, mânca-ţi-aş, dar pune-mă culumea cu care vorbim de... ne distrăm, ne de-astea... Nu înjurăoamenii, lumea, mânca-ţi-aş gura ta, cu mine la masă. Care eu le-amspus până la urmă: "Lasă, mă, mânca-v‑aş gura voastră, că enaşu-meu până la urmă!". Dacă vreau, îl înjur eu (n.r. - naşul luiMutu este Nicu Gheară). Dar nu înjuraţi voi...

Caşcaval,nu rahat!

NB: Ce dracu', mă? A... te aştept, mă, poate dăm o fugă înTurcia, că vor să facă unii un reportaj cu tine în Turcia şi-ţiplăteşte toate astea, bilet de avion, cutare, tot, tot, tot.
A.M.: Îmi dă şi caşcaval?
NB: Păi, o să-ţi dea şi caşcaval dacă e! Da, mă, dar eu m-am gânditla alte variante! Că eu am nişte miliardari acolo şi să‑ţi deanişte case pe acolo, că chipurile stai într-o zonă... Unii care faco zonă rezidenţială, ai înţeles? Şi îţi dau cadou, ce p... mea! Şiuite, dom'le, stă Mutu aicia şi a zis «Băi, dacă vreţi să vindeţicase, îi daţi-i lu' ăsta cadou şi vindeţi mai repede!».
A.M.: Auzi, mă? Dacă vor turcii să facă ceva cu mine, să-miplătească tot absolut două zile. Şi să-mi dea 50.000 de euro.
NB: Da...
A.M.: Şi să facă. Că eu n-am dat la nimeni până acum.
NB: Şi dai un reportaj.
A.M.: Păi da. Şi ne plimbăm pe acolo... poate o legăm şi cu turciiăilalţi... "Uite, dom'le, mi-am luat casă aici". Vrăjeală(...)

"Briliantul" desprebriliante

NB: Păi da. De-aia, poate dăm o fugă săptămâna viitoare cândvii. Şi ţi-am găsit şi combinaţie pentru Consuelo cu aurul.
A.M.: Da?
NB: Cu briliantele şi cu astea aici. Cu prietenii mei aici. A zis:"Cum am alea, le fac eu!". Ce, i-am arătat eu un model: "Ce, mă, lefac pe astea cum vrei tu şi când vrei tu!". Ai înţeles?
A.M.: Da, mă, da.
NB: Bine, Gogule.
A.M.: Bine, Gogule, hai.
NB: Bine, viaţa mea! Ai grijă de tine. Da? Şi ne punem cupicioarele pe pământ. Hai, pa.
A.M.: Te-am pupat. Pa.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.