Plouă cu bani peste Arsenal! Contract greu semnat de londonezi cu unul dintre giganţii "aerului"

19 feb 2018 5428 afişări Fotbal Extern
Plouă cu bani peste Arsenal! Contract greu semnat de londonezi cu unul dintre giganţii "aerului"

Clubul englez de fotbal, Arsenal Londra şi-a prelungit contractul cu sponsorul principal. Astfel, compania aeriană Emirates va continua să apară pe partea din faţă a tricourilor echipei antrenate de Arsene Wenger, până la sfârşitul sezonului 2023-2024.

Presa britanică a raportat că acordul a fost înţeles că valorează mai mult de 200 de milioane de lire sterline. Oficialii clubului nu au confirmat suma, dar au anunţat că este cea mai mare afacere pe care clubul a făcut-o în întreaga sa istorie. În 2024, parteneriatul cu Emirates va împlini 20 ani.

Ca parte a noului contract, compania aeriană din Dubai va păstra drepturile de marketing pentru a dezvolta campanii în întreaga lume şi va continua să aibă drepturi de denumire asupra stadionului lui Arsenal până în 2028.

"Parteneriatul nostru este cel mai lung din istoria Premier League şi una dintre cele mai lungi relaţii în sportul mondial. Acest angajament reciproc este o mărturie a forţei şi profunzimii relaţiei noastre. Emirates îşi demonstrează încă o dată încrederea în abordarea şi ambiţia noastră, iar investiţiile lor ne vor ajuta să continuăm să concurăm pentru trofee şi să aducem mai mult succes clubului şi fanilor noştri din întreaga lume", a declarat directorul executiv al Arsenal, Ivan Gazidis.

Emirates a semnat primul acord de sponsorizare cu Arsenal în 2004, oferind companiei aeriene drepturi de a denumi noul stadion până în 202. Numele Emirates a apărut pentru prima dată pe tricourile lui Arsenal în 2006.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.