Pamela Anderson a părăsit nervoasă gala clubului Olympique Marseille! Ce a enervat-o la culme pe celebra actriţă: "Am fost atât de furioasă şi dezamăgită"

25 apr 2019 5758 afişări Fotbal Extern
Pamela Anderson a părăsit nervoasă gala clubului Olympique Marseille! Ce a enervat-o la culme pe celebra actriţă: "Am fost atât de furioasă şi dezamăgită"

Celebra actriţă Pamela Anderson a participat alături de iubitul său, fotbalistul lui Olympique Marseille, Adil Rami, la o gală organizată de clubul francez. În cadrul evenimentului trebuiau să se strângă fonduri, din donaţii, pentru copiii defavorizaţi din Marsilia, dar organizatorii au anunţat apoi că suma va fi direcţionată către reconstrucţia catedralei Notre-Dame, ce a fost recent mistuită de flăcări.

"Ieri seară, noi eram la gala anuală a l'@OM_Officiel ca să ajutăm la strângerea de bani pentru tinerii în dificultate din Marsilia. S-a strâns o sumă considerabilă pentru această cauză mare. Apoi, brusc, este propus un 'formidabil dar surpriză' pentru reconstrucţia Notre-Dame???", a explicat Pamela Anderson pe contul său de twitter.

Actriţa a continuat: "Cu această fabuloasă chitară a lui Bruce Springsteen au strâns o sumă aproape dublă faţă de tot ce fusese obţinut de la începutul serii pentru copii. Am fost atât de furioasă şi dezamăgită încât l-am întrebat pe Adil dacă putem pleca. Şi am făcut-o...

Cu siguranţă copiii din Marsilia ar fi avut mai mare nevoie de cei 100.000 de euro decât această catedrală care a primit deja donaţii de peste un miliard de euro din partea mai multor miliardari. Sper ca fundaţia OM va reveni asupra acestei donaţii şi o va îndrepta acolo unde este nevoie de ea".

Oficialii clubului au anunţat apoi că în urma galei s-au strâns 439.760 de euro.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.