Ovidiu Hațegan, talismanul lui Mircea Lucescu! Pentru a doua oară în mai puțin de o lună, arădeanul oficiază un meci al celor de la Dinamo Kiev în Liga Campionilor

Autor: Daniel Nazare Publicat: 18 Oct. 2020, 17:03 Fotbal Extern
Ovidiu Hațegan, talismanul lui Mircea Lucescu! Pentru a doua oară în mai puțin de o lună, arădeanul oficiază un meci al celor de la Dinamo Kiev în Liga Campionilor

Ovidiu Haţegan va conduce la centru partida dintre echipa lui Mircea Lucescu, Dinamo Kiev, şi formaţia Juventus Torino, care se va disputa marţi, de la ora 19.55, în Ucraina, în grupa G a Ligii Campionilor.

Mircea Lucescu se gândește doar la duelul cu Juventus din Liga Campionilor, chiar dacă Dinamo Kiev domină în Ucraina! Ce a spus după ultima reușită

Haţegan va fi ajutat de asistenţii Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe, iar arbitru de rezervă va fi Sebastian Colţescu. Asistenţi pentru VAR vor fi germanii Bastian Dankert şi Harm Osmers.

Hațegan a validat un gol pentru Luce, deși Șovre îl anulase

La Dinamo Kiev a ajuns de curând și Tudor Băluță, împrumutat de ucraineni de la Brighton. De asemenea, la torinezi este legitimat colegul său de la selecționata Under 21, Radu Drăgușin.

Arbitrul din Arad l-a mai arbitrat acum 4 săptămâni pe Mircea Lucescu în playoff-ul Ligii Campionilor. Dinamo Kiev a deschis scorul în Belgia, împotriva lui Gent. Hațegan a validat golul oaspeților cu ajutorul arbitrajului video, după ce asistentul Șovre îl anulase inițial.

În prima fază, s-a dictat ofsaid la Vladyslav Supriaga, cel care a marcase din fața porții goale, dar centralul român a revenit asupra deciziei și a validat golul.

În partea secundă a jocului, belgienii au rămas în inverioritate numerică. Ovidiu Hațegan l-a eliminat pe Bezus, în minutul 54, pentru cumul de cartonașe galbene.Cu un om în plus pe teren, Dinamo Kiev a marcat în minutul 79, prin reușita lui De Pena, care a adus victoria echipei antrenate de către Mircea Lucescu. Dinamo Kiev s-a calificat în grupe după 2-1 în deplasare și 3-0 acasă cu Gent.

Performanța de vârf a lui Hațegan în 2020 este aceea că a fost arbitru de rezervă la finala UEFA Champions League dintre PSG și Bayern Munchen, meci disputat pe 23 august 2020. Acest joc a fost condus la centru de italianul Daniele Orsato.

Autor: Daniel Nazare Publicat: 18 Oct. 2020, 17:03 Fotbal Extern
Pe aceeași temă