OFICIAL | Barcelona a renunțat la un om de bază al echipei. Fotbalistul rămâne în La Liga

  • Publicat:
  • Actualizat:
OFICIAL | Barcelona a renunțat la un om de bază al echipei. Fotbalistul rămâne în La Liga

Barcelona a anunțat, duminică, prelungirea contractului lui Rafinha (26 de ani) cu un sezon și împrumutul acestuia la formația Celta Vigo pentru stagiunea în curs.

Înțelegerea lui Rafinha cu Barcelona va expira în vara anului 2021, iar fotbalistul brazilian va evolua în restul stagiunii 2019/2020 la Celta Vigo, care ar urma să plătească salariul jucătorului și o sumă pentru împrumut care poate ajunge la 1,5 milioane de euro.

Rafinha a evoluat pentru Barcelona în toate cele trei partide din acest sezon, în două dintre ele fiind titular. În stagiunea precedentă, fotbalistul născut la Sao Paulo a jucat în doar opt partide, fiind nevoit să rateze o mare parte a sezonului din cauza unei rupturi la ligamentele încrucișate.

Braziianul este un produs al clubului Barcelona, însă acesta a mai evoluat pentru Celta Vigo, tot sub formă de împrumut, în sezonul 2013/2014. De asemenea, extrema dreaptă a mai jucat și în Italia, timp de jumătate de sezon, la Inter Milano, în prima parte a anului 2018.

Rafinha are 90 de meciuri la Barcelona, pentru care a înscris de 12 ori. Alături de catalani, acesta a câștigat Liga Campionilor, Supercupa Europei, cinci titluri în La Liga, trei Cupe ale Spaniei și patru Supercupe ale Spaniei.

 

 

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă