Nike îl îngrijorează pe Ronaldo! Acuzaţiile de viol îi pot fi fatale portughezului: reacţia unuia dintre cei mai importanţi sponsori

5 oct 2018 4241 afişări Fotbal Extern
Nike îl îngrijorează pe Ronaldo! Acuzaţiile de viol îi pot fi fatale portughezului: reacţia unuia dintre cei mai importanţi sponsori

“Gigantul” Nike, unul dintre sponsorii lui Cristiano Ronaldo şi sponsorul tehnic al Simonei Halep, se arată îngrijorat de acuzaţiile de viol care i se aduc lusitanului din partea unei femei care a ales să vorbească pentru prima dată după nouă ani.

Cristiano Ronaldo trece prin cea mai sensibilă perioadă din ultimii ani, după ce a fost acuzat de viol. Taberele din jurul “Balonului de Aur” s-au format deja, iar mizele financiare şi de imagine sunt uriaşe. Nike, unul dintre cele mai importante brand-uri de echipament sportiv, şi-a făcut cunoscută poziţia în scandalul prin care Ronaldo trece: “Suntem îngrijoraţi de aceste acuzaţii şi vom monitoriza situaţia. Urmărim atent şi ne aşteptăm ca sportivii care ne reprezintă şi ambasadorii noştri să se comporte conform valorilor EA".

Fapta care pătează acum imaginea vârfului lui Juventus s-ar fi petrecut pe 13 iunie 2009, într-un hotel. În plângerea pe care a depus-o a doua zi, Mayorga a refuzat să ofere numele atacatorului, pe care l-a descris drept "un celebru jucător de fotbal". Pentru că plângerea nu a conţinut nici numele jucătorului, nici descrierea lui, nici locul unde s-ar fi petrecut violul, poliţiştii americani au închis ancheta, una pe care au anunţat că o vor redeschide la nouă ani şi jumătate distanţă.

Pe 27 septembrie, Mayorga a explicat că i-a fost teamă să nu fie umilită public şi să suporte eventuala răzbunare a superstarului portughez, lucru consemnat la un tribunal din Las Vegas.

2003 e anul în care a luat startul colaborării dintre Ronaldo şi Nike.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.