Mircea Lucescu, probleme serioase înaintea meciului cu Gent. Presa din Ucraina susține că antrenorul român a dat afară un jucător, după un conflict. „O minciună ordinară”

Autor: Sorin Barbu Publicat: 23 Sep. 2020, 00:02 Fotbal Extern

Mircea Lucescu se află în fața celui mai important duel de când a semnat cu Dinamo Kiev. Echipa lui are meci în Belgia, cu Gent, în prima manșă a play-off-ului Champions League. Presa din Ucraina scrie că antrenorul român a avut un conflict cu un jucător, după ultimul meci de campionat. L-a dat afară imediat!

Presa din Ucraina susține că Mircea Lucescu a dat afară un jucător care avea contract până în anul 2022. Antrenorul român i-ar fi reproșat lui Artem Kravets prestația din partida FC Lvov, câștigată cu 3-1 de Dinamo Kiev. Jurnaliștii de la site-ul sport.ua. au aflat că fotbalistul ar fi răspuns dur, iar lui Mircea Lucescu nu i-a plăcut atitudinea lui. L-a sunat imediat pe Igor Surskis și i-a cerut să-i rezilieze contractul.

„O minciună ordinară”

Un lucru este cert. Artem Kravets a plecat de la Dinamo Kiev, dar a spus că nu a fost vorba de niciun conflict cu Mircea Lucescu.

„Nu m-a dat nimeni afară! Cât de mult îmi «plac» asemenea povești din interior. Din cauza unor asemenea amatori, oamenii au o atitudine negativă față de presă. Nu doar că e o minciună ordinară, ci și încearcă să denigreze conducerea clubului și antrenorul înaintea unui meci atât de important”, a comentat atacantul pe Instagram.

Într-un interviu pentru site-ul grupării, acesta a explicat: „Am 31 de ani, vreau să mă lupt pentru un loc la echipa națională și să joc la Euro. Iată obiectivul meu, însă am nevoie de meciuri. După ce am vorbit cu antrenorul, am realizat că va fi dificil să reușesc la Dinamo. Nu mă plâng nici de Mircea Lucescu, nici de Igor Surkis, ne-am despărțit amiabil. Am înțeles poziția lor”.

Presa din Ucraina scrie că fotbalistul are șanse mari să-și continue cariera în Turcia, la formația Konyaspor.

Autor: Sorin Barbu Publicat: 23 Sep. 2020, 00:02 Fotbal Extern
Pe aceeași temă