Mesajul preşedintei Kolinda pentru "Balonul de Aur" Luka Modrici: "În numele Croaţiei şi al meu personal..."

4 dec 2018 2092 afişări Fotbal Extern
Mesajul preşedintei Kolinda pentru "Balonul de Aur" Luka Modrici:  "În numele Croaţiei şi al meu personal..."

Preşedinta Croaţiei, Kolinda Grabar-Kitarovici, i-a transmis un mesaj emoţionant câştigătorului Balonului de Aur, Luka Modrici. Starul de 33 de ani a lui Real Madrid a devenit primul croat care a câştigat acest premiu, el reuşind ca în acest an să cucerească Liga Campionilor şi să fie finalist al Cupei Mondiale.

"În numele Croaţiei şi al meu personal, aş vrea să mulţumesc din nou întregii echipe pentru această frumoasă reuşită. Aţi devenit un model şi o inspiraţie pentru copiii şi tinerii din Croaţia. Sunteţi printre cei mai buni şi sunteţi în inima tuturor croaţilor. Mulţumesc în numele Croaţiei, care este atât de mândră", a spus preşedinta Croaţiei, Kolinda Grabar-Kitarovici.

"Este un sentiment unic să fiu aici. Sunt mândru şi foarte fericit. Le mulţumesc tuturor celor care m-au ajutat să-mi împlinesc acest vis, colegilor mei de la Real Madrid şi tuturor celor care lucrează la club, dar şi colegilor din naţionala Croaţiei. Şi familiei mele, pentru că datorită lor sunt un om mai bun şi pentru că m-au ajutat să fiu un profesionist mai bun. Visul meu a fost să joc la o echipă mare şi să câştig trofee.

Balonul de Aur era un vis pe care îl aveam de mic şi este un privilegiu să fiu aici cu trofeul. Nu pot să descriu ce simt. Faptul că sunt aici şi am câştigat acest trofeu arată că a fost un an mare pentru mine. Încă nu îmi vine să cred. Acum fac parte dintr-un grup de mari jucători care au câştigat Balonul de Aur. Dacă munceşti mult, apar oportunităţile şi trebuie să profiţi de ele", a spus şi Modrici, el primind trofeul în cadrul unei gale desfăşurate la Grand Palais din Paris.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.