Mesajul lui Cornel Dinu după ce Turcia lui Mircea Lucescu a revenit spectaculos în faţa Suediei: "S-ar fi putut să i se fi tăiat capul ca lui Brâncoveanu"

11 sep 2018 8025 afişări Comentează şi tu Fotbal Extern
Mesajul lui Cornel Dinu după ce Turcia lui Mircea Lucescu a revenit spectaculos în faţa Suediei: "S-ar fi putut să i se fi tăiat capul ca lui Brâncoveanu"

Reprezentativa Turciei, pregătită de Mircea Lucescu, a revenit spectaculos în faţa Suediei, 3-2, după ce a fost condusă cu două goluri în Liga Naţiunilor. Cornel Dinu, fostul coleg al lui "Il Luce" la Dinamo şi la naţionala României, i-a transmis un mesaj, deşi cei doi au o rivalitate de peste 40 de ani.

"M-am bucurat foarte mult pentru acest succes al lui Mircea (n.r. Lucescu). Turcii sunt ne un naţionalism puternic şi când nu le convine ceva nu recunosc că greşesc. Mircea e într-o situaţie mai mult decât delicată şi dificilă acolo şi încă o dată mă bucur în plus că s-a descurcat învingând suedia. Că s-ar fi putut să i se fi tăiat capul ca lui Brâncoveanu, fotbalistic vorbind.

Mircea nu are jucători de naţionalitate turcă pe care să conteze. Se descurcă într-o situaţie foarte grea acolo pentru că acolo interesele cluburilor sunt prea mari. A reuşit un rezultat deosebit care dovedeşte, vreau să cred, că a găsit după ceva timp o formulă de echipă câştigătoare. Mircea e un profesionist incontestabil şi cu mare experienţă", a spus Cornel Dinu la Telekom Sport.

De-a lungul timpului ambii şi-au aruncat vorbe grele, Lucescu l-a acuzat pe Dinu că l-a sabotat în favoarea Stelei, iar "Mister" i-a dat o relică acidă: "Cred că infarct pe care el l-a avut nu a fost pe inimă, ci pe creier". Şi pe vremea în care erau jucători se contrau fiindcă unul era impus căpitan la Dinamo, iar celălalt la naţională, iar ca antrenori s-au duelat în derby-uri Dinamo - Rapid.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.