Mărturia cutremurătoare a lui Rivaldo: "Auzeam o voce care-mi spunea că o să mor într-un accident de maşină"

25 nov 2018 5389 afişări Fotbal Extern
Mărturia cutremurătoare a lui Rivaldo: "Auzeam o voce care-mi spunea că o să mor într-un accident de maşină"

Rivaldo, 46 de ani, fostul mare jucător brazilian a declarat că a fost la un pas de moarte, dar credinţa l-a salvat.

"Nu nu eram credincios, dar în 2004 mi s-a întâmplat ceva impresionant. Plecasem de la Cruzeiro şi nu aveam echipă, iar atunci am început să aud o voce care-mi spunea că o să mor într-un accident de maşină. Auzeam asta des şi clar. Apoi, am început să aud o voce care-mi spunea că dacă eu cred în Dumnezeu nu o să mor", a spus fostul mare jucător al naţionalei Braziliei sau al Barcelonei, conform presei internaţionale.

El a continuat: "Cel mai ciudat e că aveam un chef nebun să conduc. Îi ziceam soţiei: "Hai să mergem la Curitiba să ne plimbăm', dar ea nu ştie de ce...La un moment dat, n-am mai suportat. Am mers singur la Mogi Mirim (n.red. - localitate din Sao Paulo), şi pe tot drumul am auzit acea voce, tot mai tare. Aveam senzaţia că se va întâmpla ceva în ziua aceea. Îmi veneau în minte toţi cei pe care-i cunoşteam şi care au murit în accident auto. Chiar tatăl meu a murit aşa...M-am întors acasă foarte speriat".

Omul care a câştigat printre altele Cupa Mondială, în 2002, sau Liga Campionilor, cu AC Milan, în 2003, a povestit cum a depăşit acest episod: "Când am ajuns, am ieşit din lift şi am început să plâng ca un copil. În ziua aia m-am hotărât să-mi pun viaţa în mâinile lui Dumnezeu. Şi n-am mai auzit niciodată vocea aceea".

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.