Maradona, atac "din neant" la Messi: "Nu e un lider! Se joacă pe PlayStation, merge la baie de 20 de ori înaintea unui meci". Prima reacţie dinspre starul Barcelonei, foarte dură: "Maradona e un..."

14 oct 2018 10705 afişări Fotbal Extern
 Maradona, atac "din neant" la Messi: "Nu e un lider! Se joacă pe PlayStation, merge la baie de 20 de ori înaintea unui meci". Prima reacţie dinspre starul Barcelonei, foarte dură: "Maradona e un..."

Diego Armando Maradona (57 de ani) a surprins pe toată lumea cu un atac pe care l-a lansat la adresa lui Leo Messi (31 de ani), pe care nu-l mai consideră un lider pentru naţionala Argentinei.

UPDATE: Atacul lui Diego Maradona nu a rămas fără urmări. Maxi Biancucchi, vărul lui Messi şi fotbalist în liga a doua paraguayană, la Rubio Nu, l-a criticat pe Diego: "Maradona e un ignorant! E trist că cineva poate vorbi despre un jucător care, la acest moment, este cel mai bun pe care-l puteam avea şi, probabil, va rămâne aşa pentru mult timp. Şi a făcut-o într-un timp în care ar fi trebuit să ajute la reconstrucţia naţionalei, dacă o iubeşte atât de mult precum spune", a "tunat" Biancucchi.


Ştirea iniţială:

De-a lungul timpului, Maradona, care l-a antrenat pe Messi la naţionala Argentinei între 2008 şi 2010, a fost unul dintre cei mai mari apărători ai superstarului de la FC Barcelona, dar părerea marelui Diego s-a schimbat odată cu prestaţia lui Leo de la Cupa Mondială din 2018. Chiar dacă la nivel declarativ s-a ferit să-l critice şi a pus tunurile pe selecţioner şi restul jucătorilor, se pare că părerea lui Maradona despre Messi s-a schimbat.

Într-un interviu acordat celor de la Fox Sports, campionul mondial din 1986 nu s-a mai ascuns şi a spus exact ce crede. Consideră că Messi tratează diferit echipa naţională faţă de Barcelona şi vrea ca argentinienii să nu mai vadă în el un lider: "Messi e Messi când joacă pentru Barcelona, dar e alt Messi când vine la naţionala Argentinei. E un mare jucător, dar nu un lider. Înainte să le vorbească antrenorilor şi jucătorilor, el se joacă pe PlayStation. Apoi, pe teren, vrea să fie lider. E cel mai bun, alături de Cristiano Ronaldo, dar, pentru mine, e inutil să creezi un lider dintr-un om care mege la baie de 20 de ori înaintea unui meci. Hai să încetăm să facem un Dumnezeu din Messi! El e doar un alt jucător pentru Argentina. Nu l-aş selecţiona acum, trebuie să luăm presiunea de pe el pentru ca Messi să fie acel Messi pe care-l vrem", a fost declaraţia tare a lui Maradona la adresa celui cu care se luptă pentru titlul de cel mai bun fotbalist argentinian din istorie.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.