Live Blog România – Olanda (Țările de Jos) în Grupa A de la EURO U21 din Ungaria. Așa am trăit partida de la Budapesta

Live Blog România - Olanda (Țările de Jos) în Grupa A de la EURO U21 din Ungaria. Așa am trăit partida de la Budapesta
  • Publicat:
  • Actualizat:

România U21 a întâlnit selecționata similară a Olandei (Țările de Jos) în debutul Grupei A de la EURO U21, într-un meci încheiat la egalitate, scor 1-1, iar ProSport v-a prezentat cele mai noi informații de la primul meci jucat de echipa noastră la turneul final

Partida dintre România U21 și Olanda U21 (Țările de Jos) a avut loc în prima rundă din Grupa A de la Campionatul European U21 găzduit de Ungaria și Slovenia, pe Bozsik Arena. În celălalt meci al grupei, Germania U21 a învins clar Ungaria U21, scor 3-0.

  • ProSport a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul European de Fotbal U21, din Ungaria și Slovenia. Andrei Trifan, Alin Grigore și Mihai Pop (VIDEO + FOTO) transmit cele mai noi informații de la fața locului.

Live Blog de la Budapesta: România U21 – Olanda U21 1-1

UPDATE 00:40: Cosmin Contra a fost suporterul României la Budapesta și a vorbit la ProSport Live, imediat după egalul cu Olanda U21, scor 1-1.

UPDATE 00:30: România U21 l-a dat pe spate pe Narcis Răducan, care a mărturisit la ProSport Live de ce a fost impresionat de jocul echipei noastre.

UPDATE 23:40: România U21 putea să câștige în fața Olandei U21: Alexandru Pașcanu și Andrei Ciobanu au ratat ocazii mari în repriza secundă.

UPDATE 22:30: Andrei Ciobanu a reușit un gol superb, primul al României U21, iar fotoreporterul ProSport a surprins imagini extraordinare cu reușita mijlocașului de la Viitorul, lăudat și de presa internațională.

UPDATE 21:55: Ilie Dumitrescu pariază pe Mățan și Moruțan înaintea partidei cu Olanda U21.

UPDATE 21:30: A mai rămas o jumătate de oră până la debutul României U21 la Euro. Jucătorii noștri fac încăzlirea, iar fotoreporterul ProSport i-a surprins pe fotbaliștii lui Mutu cu zâmbetul pe buze, dar extrem de concentrați, semn că sunt optimiști și speră chiar la o victorie cu Olanda U21.

UPDATE 21:11: Tricolorii mici au ajuns la stadion și sunt gata de marele meci cu Olanda.

UPDATE, ora 20.40. Vezi aici echipele de start pentru meciul România U21 – Olanda U21.


UPDATE, ora 18.20. În urmă cu patru ani, într-un cantonament efectuat de reprezentativa de tineret în Spania, România U21 a întâlnit Rusia U21, iar Andrei Ciobanu, Adrian Petre, Marco Dulca, Alex Pașcanu și Olimpiu Moruțan, cinci dintre jucătorii care fac parte din lotul antrenat de Adi Mutu, debutau la selecționata U21.


UPDATE, ora 17.30. Olimpiu Moruțan a băgat frica în adversarii de la EURO 2021. Ce scrie presa internațională despre fotbalistul lui Adi Mutu. (Vezi aici mai multe detalii).


UPDATE, ora 17.00. Adi Mutu s-a decis asupra echipei de start pe care o va folosi la meciul cu Olanda U21, anunță Digisport.ro.

  • Vlad – Haruţ, Ciobotariu, Paşcanu, Boboc – Olaru, Marius Marin, Ciobanu – Moruţan, Ganea, Olaru

UPDATE, ora 16:40. UEFA a decis să nu folosească sistemul de arbitraj video la ediția din acest an a EURO 2021, toate acestea pentru a limita numărul de persoane implicate în organizarea meciurilor, având în vedere pandemia de COVID-19.


UPDATE, ora 13:00. Tricolorii lui Adi Mutu au efectuat o ședință de pregătire la baza de antrenament de la Budapesta înaintea partidei cu Țările de jos U21 (Olanda), iar aceștia au exersat fazele fixe timp de 45 de minute, chiar sub ochii lui Răzvan Burleanu, președintele FRF, Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, respectiv Gabriel Bodescu, secretarul general adjunct al FRF.

UPDATE, ora 11:00. Echipa națională de tineret a României a primit rezultatele testelor pentru COVID-19 și, din fericire, toți jucătorii din lotul lui Adrian Mutu au fost testați negativ.


Live Blog România – Olanda (Țările de Jos) în Grupa A de la EURO U21 din Ungaria

Partida dintre România U21 și reprezentativa Țărilor de Jos (Olanda) se poate vedea Live Video Online pe www.prosport.ro și în direct pe TVR 1. Pe lângă Olanda U21, reprezentativa lui Adrian Mutu se va mai duela și cu Ungaria U21, sâmbătă, 27 martie, ora 19.00, și cu Germania U21, marți, 30 martie, ora 19.00.

Cele două reprezentative care se vor duela în debutul grupelor Campionatului European U21 găzduit de Ungaria și Slovenia și-au ales echipamentele. „Tricolorii” conduși de Adrian Mutu vor evolua în galben, în modelul lansat în această săptămână de sponsorul tehnic, iar „Jong Oranje” va juca într-un echipament negru produs de Nike.

Lotul României U21 pentru EURO 2021:

  • Portari: Andrei Vlad (FCSB), Marian Aioani (Chindia Târgoviște), Mihai Eșanu (Dinamo București);
  • Fundași: Ștefan Vlădoiu (Universitatea Craiova), Denis Haruț (FCSB), Alexandru Pașcanu (Ponferradina/Spania), Andrei Chindriș (FC Botoșani), Denis Ciobotariu (CFR Cluj), Radu Drăgușin (Juventus/Italia), Raul Opruț (AFC Hermannstadt), Radu Boboc (FC Viitorul);
  • Mijlocași: Marius Marin (AC Pisa/Italia), Marco Dulca (Chindia Târgoviște), Răzvan Oaidă (FCSB), Cătălin Itu (CFR Cluj), Darius Olaru (FCSB), Andrei Ciobanu (FC Viitorul), Olimpiu Moruțan (FCSB), Octavian Popescu (FCSB), Alexandru Cîmpanu (Universitatea Craiova), Alexandru Mățan (Columbus Crew/SUA);
  • Atacanți: George Ganea (FC Viitorul), Adrian Petre (UTA Arad)

Lotul Olandei U21:

  • Portari: Justin Bijlow (Feyenoord), Maarten Paes (FC Utrecht), Kjell Scherpen (Ajax);
  • Fundași: Mitchel Bakker (Paris Saint-Germain), Sven Botman (LOSC Lille), Danilho Doekhi (Vitesse), Tyrell Malacia (Feyenoord), Perr Schuurs (Ajax), Jordan Teze (PSV), Jurriën Timber (Ajax), Deyovaisio Zeefuik (Hertha BSC).
  • Mijlocași: Jurgen Ekkelenkamp (Ajax), Abdou Harroui (Sparta), Ferdi Kadioglu (Fenerbahce), Teun Koopmeiners (AZ), Ludovit Reis (VFL Osnabrück), Dani de Wit (AZ).
  • Atacanți: Myron Boadu (AZ), Brian Brobbey (Ajax), Javairo Dilrosun (Hertha BSC), Cody Gakpo (PSV), Justin Kluivert (RB Leipzig), Noa Lang (Club Brugge)
Alin Grigore / Autor
Joacă fotbal de la vârsta de 7 ani și știe cam toate secretele acestui sport, mai ales când vine vorba despre defensiva unei echipe. Datorită iubirii față de „sportul rege” a decis să se dedice în totalitate acestuia și a luat drumul jurnalismului sportiv. În urma studiilor superioare ... citește mai mult
Andrei Trifan / Autor
Fotbalul este viața lui. Actualul Redactor-șef al ProSport s-a îndrăgostit de Sportul Rege pe vremea Generației de Aur și a jucat, el însuși, la nivel de juniori, pentru formațiile de Liga 1 Rocar și FC Național mai bine de 11 ani. A absolvit Colegiul Național Tudor Vianu, dar pasiunea ... citește mai mult
Cornel Popescu a debutat în jurnalism la începutul anilor 2000, iar de atunci a lucrat pentru numeroase publicații de sport. Acesta este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Spiru Haret. Din decembrie 2009, Cornel Popescu ocupă postul de redactor la ProSport citește mai mult
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Filiera prin care baronul 'Mocro Maffia' livra tone de cocaină în România! 'Scarface' a pierdut 625.000.000 € la un singur transport trimis la Constanța
Filiera prin care baronul 'Mocro Maffia' livra tone de cocaină în România! 'Scarface' a pierdut 625.000.000 € la un singur…
Fernando Torres semnează! Prima echipă care pe care o va antrena la nivel de seniori
Fernando Torres semnează! Prima echipă care pe care o va antrena la nivel de seniori
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic impresionant
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic impresionant
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă,…
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
Regula obligatorie pe care românii o vor accepta. Decizia așteptată de milioane de persoane
Regula obligatorie pe care românii o vor accepta. Decizia așteptată de milioane de persoane
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune ce urmează
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi…
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Cât a ajuns să coste renovarea unui apartament în marile orașe ale României. „Chiar am avut un șoc”
Cât a ajuns să coste renovarea unui apartament în marile orașe ale României. „Chiar am avut un șoc”
Prima competiţie de frumuseţe AI din lume
Prima competiţie de frumuseţe AI din lume
Un nou SUV s-a lansat pe piața din România. Bate BMW sau Mercedes-Benz?
Un nou SUV s-a lansat pe piața din România. Bate BMW sau Mercedes-Benz?
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”.…