VIDEO | "We suck": singurul moment din istoria sportului care poate rivaliza cu farsa incredibilă făcută de fanii lui Dinamo la meciul Steaua - City

17 aug 2016 17926 afişări Liga Campionilor
VIDEO | "We suck": singurul moment din istoria sportului care poate rivaliza cu farsa incredibilă făcută de fanii lui Dinamo la meciul Steaua - City

Farsa făcută de fanii lui Dinamo la meciului Stelei cu Manchester City este redistribuită masiv pe reţelele de socializare, iar internauţii încearcă să găsească un precedent care să rivalizeze cu momentul îndrăzneţ pus la cale de Peluza Cătălin Hîldan.

Un moment asemănător, însă cu un impact mai mic, a avut loc în 2004 la meciul de fotbal american dintre colegiile Harvard şi Yale. Partida dintre cele două mari rivale este cunoscută în SUA ca „The Game” şi a fost prima dată jucată în 1875.

La jocul de acum 12 ani, studenţii de la Yale au intrat pe arena celor de la Harvard situată în Allston şi au început să distribuie cartoane roşii şi albe, culorile celor de la Harvard, îndemnându-i pe susţinătorii echipei rivale să le ridice deasupra capului pentru a forma un mozaic cu mesajul „Go Harvard”.

Doar că, în loc de încurajare, cartoanele oferite de cei de la Yale au scos la iveală expresia „We suck” (Suntem praf), în timp ce fanii adverşi au izbucnit în urale, scandând „You suck” şi "Harvard suck".

Potrivit Boston Magazine, suporterii de la Harvard au mai ridicat de câteva ori cartoanele în timpul meciului fără să-şi dea seama că au fost păcăliţi.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.