Seara golurilor antologice în Liga Campionilor. Mățel a privit de pe bancă victoria lui Dinamo Zagreb, 2-1 cu Arsenal. Hațegan i-a lăsat pe „tunari” în 10 oameni. Roma – Barcelona 1-1. Florenzi, eroul italienilor. Toate rezultatele de miercuri

Seara golurilor antologice în Liga Campionilor. Mățel a privit de pe bancă victoria lui Dinamo Zagreb, 2-1 cu Arsenal. Hațegan i-a lăsat pe
  • Publicat:
  • Actualizat:

Rezultatele meciurilor de miercuri din Liga Campionilor:

Grupa E

  • Bayer Leverkusen – BATE Borisov 4-1 (Mehmedi 4, Calhanoglu 48, 75 pen., Chicharito 59 / Milunovic 13)
  • AS Roma – Barcelona 1-1 (Florenzi 31 / Suarez 21)

Grupa F

  • Dinamo Zagreb – Arsenal 2-1 (Pivaric 24, Fernandes 58 / Walcott 79)
  • Olympiakos – Bayern Munchen 0-3 (Muller 52, 90+2, Gotze 89)

Grupa G

  • Chelsea – Maccabi Tel Aviv 4-0 (Willian 15, Oscar 45+4 pen., D. Costa 58, Fabregas 78)
  • Dinamo Kiev – FC Porto 2-2 (Buyalskyy 89 / Gusev 20 / Aboubakar 23, 81)

Grupa H

  • Gent – Olympique Lyon 1-1 (Milicevic 68 / Jallet 58)
  • Valencia – Zenit Sankt Petersburg 2-3 ( Cancelo 55, Gomes 73  / Hulk 9, 45, Witsel 76)

23:38 S-a terminat una dintre cele mai frumoase seri e Ligă din ultimele sezoane! Barcelona a remizat pe terenul Romei, scor 1-1, Bayern a câștigat la pas în Grecia, 3-0 cu Olympiakos, Chelsea s-a distrat pe teren propriu cu Maccabi Tel Aviv (4-0), iar surpriza a venit de la Zagreb, unde Dinamo, echipa lui Mățel a învins Arsenal, 2-1.

Seara va rămâne în istorie drept una în care s-au marcat goluri de generic. Startul a fost dat de Florenzi, care a înscris cu un lob de la jumătatea terenului, peste Ter Stegen. Apoi, Hulk a făcut 2-0 pentru Zenit cu un șut de la 30 de metri, care s-a oprit în vinclul porții lui Domenech, pentru ca Muller să marcheze senzațional în minutul 52.


23:34 Bayern s-a distrat cu Olympiakos. Gotze și Muller au marcat pe final și au dus scorul la 3-0. În Belgia, Lacazette a ratat un penalty pentru Lyon la scorul de 1-1 cu Gent.


23:29 Arsenal reduce din diferență la Zagreb! Walcott marchează în minutul 79 și le oferă londonezilor speranțe pentru ultimele minute. În Spania, Valencia a revenit de la 0-2 la 2-2, prin golurile lui Cancelo și Gomes, dar Zenit a înscris imediat prin Witsel și a revenit la conducere. Leverkusen se distrează cu Bate, scor 4-1, după un nou gol al lui Calhanoglu, de data aceasta din penalty. Aboubakar face dubla la Kiev, unde Porto conduce cu 2-1, în timp ce Fabregas își trece și el numele pe lista marcatorilor la Londra, în Chelsea – Maccabi Tel Aviv 4-0.


23:06 E seara golurilor care vor face înconjurul lumii. Diego Costa tocmai a marcat pentru 3-0 pe Stamford Bridge, cu un vole superb de la 14 metri, direct în vinclul porții israelienilor. Pe Mestalla, Hulk a trimis o torpilă de la 30 de metri care l-a lăsat fără replică pe Domenech, imitând parcă golul înscris în reclama devenită celebră. Dacă mai adăugăm reușitele lui Florenzi și Muller ne dăm seama că trăim deja o seară pe cinste.


23:01 GOL DINAMO ZAGREB (FERNANDES 58). Echipa lui Alexandru Mățel e aproape de o victorie istorică în fața lui Arsenal. Fernandes face 2-0 după un corner executat de Antonic. Lyon deschide scorul în Belgia, contra lui Gent, prin Jallet, în timp ce Leverkusen se distanțează: 3-1 cu Bate Borisov, în urma golului înscris de Chicharito. 


22:55 GOL BAYERN MUNCHEN (MULLER 52). Reușita lui Florenzi nu e singura senzațională a serii. Muller înscrie și el superb, cu un șut de la 20 de metri, peste Jimenez, portarul lui Olympiakos, rămas fără replică. E un nou gol care ne face să ne gândim la celebra reușită a lui Gică Hagi.


22:51 S-au reluat meciurile. Leverkusen începe în forță și repriza secundă, după ce în prima parte au marcat în minutul 4. De două minute a avut nevoie Calhanoglu pentru a marca și a-și readuce echipa în avantaj, 2-1 cu Bate Borisov.


22:35 GOL CHELSEA (OSCAR 45+4). Londonezii au primit al doilea penalty și, după ce Hazard l-a irosit pe primul, Oscar a executat sigur și a majorat scorul, 2-0 pentru Chelsea la pauză.


22:29 Ovidiu Hațegan l-a eliminat pe Olivier Giroud. Situația e aproape fără scăpare pentru Arsenal. Condusă cu 1-0, echipa antrenată de Arsene Wenger a rămas în 10 oameni. Olivier Giroud a făcut un fault tare în minutul 40, după ce cu câteva minute înainte văzuse primul cartonaș galben, iar Hațegan i-a arătat al doilea avertisment și l-a trimis mai repede la vestiare. Zenit face 2-0 pe terenul Valenciei, iar noi încercăm să ne revenim după golul lui Florenzi.


22:18 GOL ROMA (FLORENZI 31). Asistăm la unul dintre cele mai frumoase goluri din istoria recentă a competiției! Florenzi a recuperat o minge în propriul teren, a avansat până în jumătatea adversă, l-a văzutt ieșit pe Ter Stegen și a trimis un lob de generic. Mingea a lovit mai întâi bara, apoi a intrat în poartă. E o execuție genială, care seamănă mult cu cea a lui Hagi din meciul cu Columbia, de la Cupa Mondială din 1994.


22:09 GOL BARCELONA (SUAREZ 21). Primul gol al campioanei en-titre în noua ediție a Ligii Campionilor vine de la uruguayanul Luis Suarez, care profită de un assist superb al lui Rakitic și înscrie cu capul, din doi metri. Surpriza vine, însă, de la Zagreb, unde Dinamo o conduce pe Arsenal cu 1-0, grație golului marcat de fundașul stânga Pivaric. Dinamo Kiev și FC Porto oferă și ele spectacol în Ucraina: 1-1 după 23 de minute, goluri Gusev și Aboubakar.


22:02 GOL CHELSEA (WILLIAN 15). Londonezii uită rapid penalty-ul ratat de Hazard și reușesc să deschid scorul, după o lovitură liberă a brazilianului Willian, care-l păcălește pe portarul israelienilor. La Leverkusen, Bate Borisov a egalat-o pe Bayer, 1-1.


21:52 A început show-ul! Leverkusen a deschis scorul rapid în meciul cu Bate Borisov, prin Mehmedi, care a înscris cu un șut frumos din interiorul careului. Pe Stamford Bridge ghinionul lui Chelsea continuă: Hazard a ratat un penalty obținut de Willian.


21:35 Mașina de goluri a Bayern-ului vizitează Grecia. O statistică interesantă spune că Lewandowski și Thomas Muller au înscris împreună 42 de goluri în Liga Campionilor în ultimele trei sezoane. Olympiakos a marcat, în același interval, doar de 29 de ori. #Diferențe.


21:30 Mățel, doar rezervă. Fostul fundaș al Astrei e singurul fotbalist român prezent în Liga Campionilor. Astăzi el este doar rezervă, postul de fundaș dreapta fiind ocupat de Ivo Pinto, fostul apărător al CFR-ului.


21:24 Incidente înainte de Olympiakos – Bayern. Sosiți în Grecia în număr mare, ca în fiecare deplasare a echipei favorite, fanii lui Bayern au avut o repriză de bătaie cu jandarmii, înaintea celor două reprize de fotbal. Probabil grecii cred că îi pot intimida pe nemți și scăpa astfel de datorie.

Posted by Ultras World on Wednesday, September 16, 2015


21:16  Mourinho, sub presiune. Dezamăgitoare în campionat, unde se află deja la 11 puncte în spatele liderului Manchester City, cu patru puncte în primele cinci etape, Chelsea are în această seară șansa de a spăla impresia proastă lăsată în startul sezonului, iar adversarul e unul mai mult decât accesibil, Maccabi Tel Aviv. Fotbaliștii lui Mourinho au ieșit la încălzire. De remarcat că tehnicianul portughez mizează pe Baba și Loftus-Cheek, fotbaliști care au prins puține minute în ultima perioadă.


21:10 #Messi100. Meciul contra Romei va fi un prilej de sărbătoare pentru Messi. starul Barcei va juca partida cu numărul 100 în Ligă, iar cifrele sale sunt incredibile: 58 de victorii, 77 de goluri și 22 de pase decisive.


21:00 Salut! E timpul pentru o nouă seară magică de Ligă. În mai puțin de 45 de minute, Barcelona, Bayern, Arsenal și Chelsea se vor număra printre echipele care vor debuta în noul sezon al celei mai importante competiții intercluburi din lume. Mai jos, echipele de start ale celor 16 formații care se vor înfrunta în această seară.

GRUPA E

Leverkusen: Leno – Hilbert, Papadopoulos, Tah, Wendell – Bellarabi, Kampl, Bender, Mehmedi – Calhanoglu, Chicharito
BATE Borisov: Chernik – Dubra, Milunovic, Mladenovic, Polyakov – Aleksievich, Stasevic – Baga, Hleb, Signevich – Gordejchuk
 
Roma: SzczĂ™sny – Florenzi, Rudiger, Manolas, Digne – Nainggolan, De Rossi, Keita – Falque, Džeko, Salah
Barcelona: Ter Stegen – Sergi Roberto, Pique, Mathieu, Jordi Alba – Busquets, Rakitic, Iniesta – Messi, Suarez, Neymar

GRUPA F

Dinamo Zagreb: Eduardo – Ivo Pinto, Sigali, Taravel, Pivaric – Machado, Ademi, Antolic – Soudani, Pjaca, Fernandes
Arsenal: Ospina – Debuchy, Gabriel, Koscielny, Gibbs – Arteta, Cazorla – Oxlade, Ozil, Alexis Sanchez – Giroud
 
Olympiakos: Jimenez – Elabdellaoui, Da Costa, Siovas, Masuaku – Salino, Cambiasso, Kasami – Dominguez – Brown, Pardo
Bayern: Neuer – Lahm, Boateng, Alaba, Bernat – Vidal, Thiago, Xabi Alonso – Douglas Costa, Lewandowski, Müller

GRUPA G

Chelsea: Begovic – Azpilicueta, Zouma, Cahill, Baba – Loftus-Cheek Fabregas – Willian, Oscar, Hazard – Remy

Maccabi Tel Aviv: Rajkovic – Spungin, Ben Haim, Tibi, Ben Harush – Ben Haim, Mitrovic, Alberman, Igiebor, Rikan – Zahavi
Dinamo Kiev: Rybla – Danilo Silva, Khacheridi, Dragovic, Antunes – Rybalka, Garmash – Gusev, Miguel Veloso, Gonzalez – Moraes
FC Porto: Casillas – Maxi Pereira, Maicon, Martins Indi, Layun – Danilo, Ruben Neves, Herrera, Andre Andre – Aboubakar, Brahimi

GRUPA H

Gent: Sels – Nielsen, Mitrovic, Asare – Foket, Kums, Cardoso, Dejaegere – Depoitre, Milicevic, Simon
Lyon: Lopes – Rafael, Mapou, Umtiti, Morel – Gonalons, Ferri, Tolisso, Valbuena – Lacazette, Beauvue 
Valencia: Domenech – Cancelo, Mustafi, Abdenour, Gaya – Perez, Fuego – Feghouli, Parejo, Piatti – Negredo
Zenit: Lodigin – Smolnikov, Garay, Lombaerts, Criscito, Anyukov – Garcia, Danny, Witsel – Dzyuba, Hulk

Prima seară de Champions League din noul sezon al competiției nu a avut parcă magia de altădată. Echipele au fost zgârcite cu spectacolul, mai ales în prima repriză dar surprizele nu au lipsit.

Fără reprezentantă în cea mai importantă competiție inter-cluburi din lume, românii trăiesc la „masa bogaților” prin Lucescu. Cu cei mai buni jucători vânduți în ultimele două sezoane de Ahmetov, Șahtiorul a fost în misiune imposibilă pe Bernabeu, acolo unde

Ronaldo venea după cele 5 goluri înscrise în deplasarea de la Espanyol. Dar nu CR7 a fost principalul pericol pentru poarta ucrainenilor, chiar dacă a reușit o triplă, ci chiar jucătorii lui Lucescu. Pyatov a comis-o încă o dată, punându-i pe tavă un gol lui Benzema, pentru ca în debutul reprizei secunde Stepanenko să vadă „roșu”. Partida era în acel moment jucată, chiar dacă ucrainenii au arătat foarte solid și ca tabloul să fie complet, „Il Luce” a primit o nouă lovitură din partea „prietenilor” lui vechi, arbitrii.

Ronaldo a tras în spatele lui Srna, iar cavalerii fluierului au decis că este henț și au acordat, eronat, penalty. Portughezul a marcat, devenind din nou, pentru măcar 24 de ore (până evoluează Messi) cel mai bun marcator din istoria Champions League.

80 de goluri a înscris Ronaldo până acum în Champions League, el semnând în meciul cu Real tripla, după un al doilea penalty transformat și după un gol marcat pe final, dintr-o poziție suspectă de ofsaid

City speră la cucerirea Ligii, dar e de neatins doar în Premier League

Ieșită în fiecare an pe ușa din dos din Champions League, City pare a avea în sfârșit argumentele să se lupte la cel mai înalt nivel. Pellegrini are la dispoziție un adevărat dream-team (doar banca de rezerve din meciul cu Juve a valorat peste 160 de milioane de euro, e adevărat în condițiile în care acolo a fost prezent și Aguero, incomplet refăcut).

Fără principalul marcator în primul „11”, „cetățenii” nu au reușit să își creeze prea multe ocazii la poarta lui Juve, finalista de anul trecut a Ligii. Kompany a fost la originea primului gol al partidei, deși arbitrul i-a atribuit în cele din urmă reușita lui Chiellini (autogol). Se părea că meciul curge spre o victorie fără glorie a britaniciolor, însă „Bătrâna Doamnă”, chiar și fără Pirlo, Vidal și Tevez (transferați în vară de la Torino) rămâne o nucă tare. Vârfurile Mandzukic și Morata au punctat pentru un succes nesperat al torinezilor.

Altfel de notat că seara a fost una de coșmar pentru englezi, United chinuindu-se pe terenul lui PSV. Jucătorii lui Van Gaal au totuși un alibi, ei fiind marcați de accidentarea horror suferită de Luke Shaw. De menționat și evoluția lui Di Maria, care cunoaște din nou momente de grație la PSG, după un sezon ratat în tricoul lui United. Argentinianul a marcat primul gol al actualei ediții de Ligă și a fost o adevărată mașină de pase pentru coechipierii săi, în disputa de pe teren propriu, cu Malmo.

CHAMPIONS LEAGUE, faza grupelor, prima etapă. Rezultatele de marți:

Grupa A

  • PSG – Malmo 2-0 (Di Maria ‘4, Cavani ’62)

PSG: Trapp – Van der Wiel, David Luiz, Thiago Silva, Maxwell – Thiago Motta, Verratti, Matuidi – Di Maria, Ibrahimovic, CavaniMalmo: Wiland – Tinnerholm, Bengtsson, Carvalho, Árnason – Yotún Adu, Berget, Lewicki – Rosenberg, Djurdjic

  • Real Madrid – Șahtior Donețk 4-0 (Benzema ’30, Ronaldo ’56, ’63 -penaltyuri- și ’81)

Real Madrid :Navas – Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo – Modric, Kroos, Isco – Bale, Ronaldo, BenzemaȘahtior: Pyatov – Srna, Kucher, Rakitskyy, Azevedo – Fred, Stepanenko, Marlos, Teixeira, Taison – Gladkyy

Grupa B

PSV – Manchester United 2-1 (Moreno ’45, Narsingh ’57/ Depay ’41)

PSV: Zoet – Arias, Bruma, Moreno, Brenet – Hendrix, Pröpper, Guardado, Narsingh – De Jong – Lestienne
United: De Gea – Darmian, Smalling, Blind, Shaw – Schweinsteiger, Herrera – Young, Mata, Memphis – Martial

  • Wolfsburg – ȚSKA Moscova 1-0 (Draxler ’40)

Wolfsburg: Benaglio – Träsch, Naldo, Dante, Rodriguez – Luiz Gustavo – Caligiuri, Draxler, Schürrle – Kruse, DostȚSKA: Akinfeev – Mário Fernandes, V. Berezutski, Ignashevich, Schennikov – Wernbloom, Natcho – Dzagoev, Eremenko, ToÅ¡iÇ – Musa

Grupa C

  • Benfica – Astana 2-0 (Gaitan ’51, Mitroglou ’62)

Benfica: Júlio César; Nélson Semedo, Luisão, Jardel, Eliseu; Samaris; Gonçalo Guedes, Talisca, Gaitán; Jonas, Mitroglou
Astana: EriÇ – IliÇ, Postnikov, AniÍiÇ, Shomko – Cañas, MaksimoviÇ – Dzholchiyev, Zhukov, Foxi Kéthévoama – Kabananga

  • Galatasaray – Atletico Madrid 0-2 (Griezmann ’18 și 25)

Galatasaray: Muslera – Sarioglu, Kaya, Denayer, Carole – Inan, Balta – Çolak, Sneijder, Podolski – YilmazAtletico Madrid: Oblak – Juanfran, Godin, Gimenez, Siqueira – Tiago, Koke, Saul – Vietto, Jackson Martinez, Griezmann

Grupa D

  • Manchester City – Juventus 1-2 (Kompany ’57/ Mandzukic ’70 și Morata ’81)

City: Hart – Sagna, Kompany, Mangala, Kolarov – Toure, Fernandinho – Nasri, Silva, Sterling – Bony
Juventus: Buffon – Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Evra – Sturaro, Hernanes, Pogba – Cuadrado, MandžukiÇ, Morata

  • Sevilla – Borussia Monenchengladbach 3-0 (Gameiro ’47, Banega ’66, Sommer ’84 -autogol-)

Sevilla; Rico – Trémoulinas, Kolodziejczak, Andreolli, Coke – Krychowiak, Reyes, N’Zonzi, Banega – Vitolo, GameiroBorussia Monenchengladbach: Sommer – Korb, Brouwers, Jantschke, Wendt – Hahn, Stindl, Nordtveit, Traoré – Raffael, Hazard


 

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Am făcut calculul complet! Ce pensie va primi un român, dacă a muncit exact 25 de ani
Am făcut calculul complet! Ce pensie va primi un român, dacă a muncit exact 25 de ani
Xavi a luat decizia în mai puțin de 24 de ore, după ce Barcelona l-a pus să-și dea afară propriul frate
Xavi a luat decizia în mai puțin de 24 de ore, după ce Barcelona l-a pus să-și dea afară propriul…
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
Lovitură devastatoare pentru Simona Halep
Lovitură devastatoare pentru Simona Halep
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic Pescobar! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: Nu-l bate nimeni!
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic Pescobar! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant:…
Prețul uriaș cu care a ajuns să se vândă kilogramul de miel în Mega Image din București
Prețul uriaș cu care a ajuns să se vândă kilogramul de miel în Mega Image din București
Simona Halep a fost RESPINSĂ. Decizia oficială a fost luată CHIAR ACUM în tenis
Simona Halep a fost RESPINSĂ. Decizia oficială a fost luată CHIAR ACUM în tenis
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta Română a făcut anunțul
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta Română a făcut anunțul
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Moartea în chinuri a inginerului Ursu, Navalnîi de România. Cum acoperă statul român crimele securiștilor VIDEO
Moartea în chinuri a inginerului Ursu, Navalnîi de România. Cum acoperă statul român crimele securiștilor VIDEO
Die Welt publică acordul de pace pe care Ucraina şi Rusia l-ar fi putut semna în aprilie 2022
Die Welt publică acordul de pace pe care Ucraina şi Rusia l-ar fi putut semna în aprilie 2022
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai…