Se umple Naţional Arena? Steaua a pus în vânzare online bilete pentru partida cu Ludogoreţ. 15 lei, cel mai ieftin tichet

11 aug 2014 1946 afişări Liga Campionilor
Se umple Naţional Arena? Steaua a pus în vânzare online bilete pentru partida cu Ludogoreţ. 15 lei, cel mai ieftin tichet
  • Steaua a pus de luni în vânzare, pe Internet, bilete pentru partida tur a play-off-ului pentru Liga Campionilor, contra bulgarilor de la Ludogoreţ. Tichetele costă între 15 lei - peluze, inel 3 - şi 200 lei.

Aportul publicului poate fi una dintre cele mai importante arme ale lui Tănase&Co în tentativa de a se califica în grupele celei mai importante competiţii inter-cluburi din lume. Bulgarii constituie o echipă extrem de ofensivă, cu suficiente "arme", însă nu sunt foarte obişnuiţi cu presiunea, fiind, din punct de vedere al experienţei, inferiori campioanei din Ghencea.

După ce în precedentele tururi preliminare, Steaua a strâns aproximativ 30.000 de spectatori în tribună, de această dată, la partida tur cu Ludogoreţ, de pe 19 august, sunt şanse importante ca arena să se umple. Încă de astăzi, suporterii roş-albaştrilor îşi pot procura de pe biletesteaua.ro, tichete pentru marele meci.

Preţurile biletelor pentru partida cu Ludogoreţ, de pe 19 august, sunt următoarele:

PELUZE

INELUL 3 - 15 LEI

INELUL 2 - 25 LEI

INELUL 1 - 30 LEI

TRIBUNA A II-A

INELUL 2 - 50 LEI

INELUL 1 - PERIFERIC - 50 LEI

INELUL 1 - MEDIAN - 75 LEI

INELUL 1 - CENTRAL - 90 LEI

TRIBUNA I

INELUL 2 - 50 LEI

VIP 3 - 100 LEI

VIP 2 - 150 LEI

VIP 1 - 200 LEI

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.